Nextdent vodeca tvrtka u 3d tiskanju

2477
Nextdent vodeca tvrtka u 3d tiskanju

Što čini NextDent jedinstvenim?

NextDent – tvrtka kćer Vertex Global Holdinga. Kako bi održali korak s vremenom VertexDental i NextDent su se usmjerili na novu generaciju materijala za 3D tiskanje. Materijali su dostupni u tekućem obliku i omogućavaju 3D tiskanje modela, šablona za implantologiju, privremenih krunica i mostova, potpunih i djelomičnih proteza.

Potpuna polimerizacija materijala je neophodan korak kako bi krajnji proizvod bio biokompatibilan. NextDent nudi neograničene mogućnosti za laboratorijske voditelje, dentalne tehničare i mnoge druge poslove izvan dentalne struke.  NexDent redovito dodaje nove materijale svom asortimanu i samim tim raste. Svi materijali su testirani na toksičnost, osetljivost i iritacije. Proizvodi su u skladu s medicinskom direktivom.

 

 




 

Portfelj od 30 jedinstvenih NextDent biokompatibilnih materijala – najveći broj od svih dobavljača materijala – u kombinaciji sa NextDent 5100 omogućuje multiple dentalne aplikacije. Ovi materijali dostupni su u raznim estetskim bojama kako bi se uskladili sa pacijentovim zubima i desnima.

Svi materijali NextDenta su biokompatibilni i CE-certificirani, odobreni od strane FDA i klasificirani u skladu s međunarodnim propisima međunarodnih medicinskih proizvoda.

Slični postovi

Najbolji u klasi na području tehnoloških dostignuća 2018-NextDent 5100

Najbolji u klasi na području tehnoloških dostignuća 2018-NextDent 5100

NextDent 5100 je nagrađen nagradom "Najbolji u klasi na području tehnoloških dostignuća" za 2018. godinu od strane Cellerant Consulting Group-e.

1700
3D Printer NextDent™ 5100

3D Printer NextDent™ 5100

NextDent 5100, kojeg pokreće Figure 4TM tehnologija, omogućuje 3D printanje velikom brzinom za proizvodnju dentalnih naprava i odljeva.

5742

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.