3D Printer NextDent™ 5100

5800
3D Printer NextDent™ 5100

Figure 4, revolucionarna tehnologija 3D printanja velikom brzinom,  kombinirana s industrijski najširim portfeljem dentalnih materijala za različite aplikacije, rezultira s neusporedivom točnosti, ponovljivosti, produktivnosti i ukupnim troškovima postupka.
 

REDEFINIRANA DIGITALNA STOMATOLOGIJA

NextDent 5100, kojeg pokreće Figure 4TM tehnologija, omogućuje 3D printanje velikom brzinom  za proizvodnju dentalnih naprava i odljeva. Ovo revolucionarno rješenje predstavlja industrijski definiranu vrijednost koja kombinira najveću brzinu i performanse u klasi uz cijenu koja je praktično dostupna svima laboratorijima i klinikama.

Široki spektar dentalnih materijala, napredna tehnologija printanja i usklađenost s vodećim dentalnim softverima preobražava dentalni tijek rada, omogućujući dentalnim laboratorijima i klinikama proizvodnju udlaga, modela, kirurških šablona, proteza, ortodontskih splinteva, krunica i mostova s većom brzinom, preciznošću, efikasnošću i nižim troškovima.

 

 

CERTIFICIRANI I BIOKOMPATIBILNI MATERIJALI

Portfelj od 30 jedinstvenih NextDent biokompatibilnih materijala – najveći broj od svih dobavljača materijala – u kombinaciji s NextDent 5100 omogućuje multiple dentalne aplikacije. Ovi materijali su dostupni u različitim estetskim bojama kako bi se uskladili s pacijentovim zubima i gingivi. Svi NextDent materijali su biokompatibilni i CE-cerfitificirani, odobreni od strane FDA i klasificirani u skladu s internacionalnim uredbama medicinskim uređaja.
 

POUZDAN RADNI TIJEK S KRAJA NA KRAJ

NextDent 5100 je potpuno kompatibilan sa standardnim industrijskim intraoralnim skenerima i softverskim rješenjima te omogućuje svaki puta precizne rezultate s minimalnom ljudskom intervencijom. Kombiniranjem printera s drugim komponentama dentalnih rješenja 3D Systems-a se stvara iscrpan i pouzdan radni tijek. Navedno uključuje NextDent LC-3D Mixer za optimalno miješanje materijala i NextDent LC-3D Print Box za UV post-polimerizaciju.
 

ISKUSTVO NA KOJE MOŽETE RAČUNATI

3D Systems je kombinirao svoje tridesetogodišnje iskustvo 3D printanja s vodećim razvijačem biokompatibilnih dentalnih 3D materijala za printanje kako bi isporučio NextDent 5100 rješenja. Ovo potpunu rješenje predstavlja industrijski definirane materijale i inovaciju printanja, stručnost dentalne domene te regulatornu sukladnost na svima velikim tržištima kako bi revolucionizirao Vaš radni tijek.

CIJENA: 91124 HRK

 

Slični postovi

Inovacije 3D printanja - NextDent aparati

Inovacije 3D printanja - NextDent aparati

Svijet se mijenja brže nego ikad. Potaknut je brzim tehnološim napretkom. Jedan od najdinamičnijih polja je 3D printanje. NextDent tvrtke 3D Systems vodeći je u ovoj uzbudljivoj novoj 3D inovaciji printanja.

2752
Nextdent vodeca tvrtka u 3d tiskanju

Nextdent vodeca tvrtka u 3d tiskanju

Portfelj od 30 jedinstvenih NextDent biokompatibilnih materijala – najveći broj od svih dobavljača materijala u kombinaciji sa NextDent 5100 omogućuje multiple dentalne aplikacije. Ovi materijali dostupni su u raznim estetskim bojama...

2494

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.