anaxGUM priručnik, by Christian Coachmann

1156
anaxGUM priručnik, by Christian Coachmann

anaxGUM je kompozit u boji tkiva koji se upotrebljava za estetske rekonstrukcije dijelova gingive. Može ga nanijeti bilo dentalni tehničar u dentalnom laboratoriju ili pak stomatolog direktno u pacijentova usta.

 

 

anaxGUM – za jednostavan povratak ka prirodnom izgledu desni
 

Prirodan izgled desni (crvena estetika) mora biti jednako važan kao i stvaranje savršene dentalne restauracije (bijela estetika). anaxGUM je razvijen kako bi se slagao s različitim nijansama prirodne gingive što je preciznije moguće. anaxGUM je dobro koordiniram sistem paste (Gingiva Paste) i tekućih materijala za modeliranje (Paint/Flow). Njegove raznovrsne mogućnosti varijacija uključuju širok spektar za individualnu reprodukciju gingive pacijenta.  Može se koristiti kod vijčano retiniranih implantatnih substruktura,  u tehnici krunica i mostova za uklonjive (mobilne) restauracije kao i za individualizaciju totalnih proteza.
 


 

anaxGUM je posebno dizajniran za direktnu uporabu u ustima. Restauracije od zamjene papila koje nedostaju i tako tvore zatvorene crne trokute do kompletne imitacije gingivoplastike može se realizirati direktno u pacijentovim ustima. Visoka gustoća kompozita garantira laku polirnost, stoga osigurava dugoročnu higijenu restauracije.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite anaxGUM priručnik by Christian Coachmann sa primerima iz prakse.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

Cendres + Métaux – partner od povjerenja u stomatologiji

Cendres + Métaux – partner od povjerenja u stomatologiji

Klijenti Cendres + Métauxa već više od 100 godina vjeruju u sposobnost Cendres + Métauxa koji s najvećom preciznošću pretvaraju plemenite materijale u visokokvalitetne proizvode. Visoka kvaliteta je zajednička veza u svim njihovim aktivnostima.

2007
Najnovija generacija polimera - Pekkton® ivory!

Najnovija generacija polimera - Pekkton® ivory!

Polimer visokih performansi za konačne estetske restauracije na implantatima.

2722

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.