Bien-Air Chiropro L implantološki sustav – povećajte svoja očekivanja

2509
Bien-Air Chiropro L implantološki sustav – povećajte svoja očekivanja

Sa svojim unaprijed programiranim operativnim slijedom i racionalnom ergonomijom, Chiropro L je savršen partner za vaše implantološke i oralno kirurške zahvate. Chiropro L podržava 8 glavnih implantacijskih sustava na tržištu.
 


U svakoj fazi postupka na zaslonu se prikazuju svi klinički podaci koji su vam potrebni kako bi se osiguralo glatko odvijanje operacije. Zahvaljujući ugrađenom irigacijskom sustavu, Chiropro L olakšava rukovanje i sprječava zagrijavanje kosti.


Tehnički podatci:

  • Kontrolni gumb: -
  • Insercija implantata: ✓
  • Ugrađeni kirurški protokoli: ✓
  • Kirurški protokoli: 8 (Straumann, Nobel Biocare, Zimmer, Dentsply Friadent, Biomet 3i, Astra Tech, Thommen Medical, Systéme)
  • Vođeni kirurški protokoli:  -
  • Digitalni tijek rada (importiranje podataka iz softvera za planiranje CodiagnostiXTM):  -
  • Eksportiranje kirurškog izvješća:  -
  • Maks. okretni moment na rotacijskom instrumentu tijekom modusa implantacije: 55 Ncm
  • Dimenzije D x Š x V : 309mm x 220mm x 123mm
  • Težina: 2,7 Kg
  • Jamstvo uređaja: 2 godine
  • MX-i specifikacije: MX-i LED 1600755-001 samoventilirajući
  • Dimenzije mikromotora Ø x D: 23 x 91mm
  • Težina mikromotora: 115g
  • Reference: Chiropro L set s kolječnikom 20:1 L 1700307-001; Chiropro L set bez kolječnika 1700298-001


Snaga i preciznost uređaja Chiropro L tvrtke Bien-Air omogućuju vam da pouzdano savladate svaki izazov!

Chiropro L podržava 8 glavnih implantacijskih sustava na tržištu. Njihove potpuno programirane kliničke sekvence prikazane su na zaslonu. Chiropro L se također može podesiti prema vašim potrebama i prilagoditi svakom korisniku. Potrebno je samo nekoliko sekundi za definiranje, spremanje ili izmjenu vašeg programa.

Dizajnirana kako bi pojednostavila vaš svakodnevni rad, Chiropro L jedinica je beskrajno svestrana, dopuštajući brojne kliničke primjene kao što su implantologija, endodoncija i oralna kirurgija. ProImplant je pojednostavljena verzija namijenjena isključivo implantologiji. Svi njihovi sustavi opremljeni su vrlo praktičnom peristaltičkom pumpom koju je projektirao i patentirao Bien-Air. Njihovi sustavi za irigaciju sadrže potporu za inserciju koja osigurava vrlo jednostavno rukovanje i optimalnu higijenu. Navedene marke implantata su zaštitni znakovi registrirani od strane istih tvrtki. Parametri sadržani u programima proizvođača implantata dati su samo u informativne svrhe i Bien-Air ne može biti odgovoran za njih. Parametri mogu biti podložni izmjenama bez prethodne najave.
 

CHIROPRO L – nenadmašne performanse

Uz Chiropro L sve je dizajnirano za vašu udobnost. Mikromotor MX-i LED Chiropro, najsnažniji i najlakši na tržištu, ima LED osvjetljenje jednakog intenziteta bilo na visokim ili niskim brzinama. Kolječnik se može pohvaliti jednom od najmanjih glava ikada dizajniranih i sadrži jedinstveni unutarnji sustav za irigaciju, što ga čini savršeno jednostavnim za uporabu. Osim toga, njegov dvostruki LED sustav jamči ujednačenu rasvjetu pri svim brzinama vrtnje. 
 

Dental Medical su ponosni zastupnici za sve Bien-Air proizvode.
 

 

Slični postovi

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

Accu-Spray s LED svjetlom Ovaj visoko precizni sustav je sastavljen od tri odvojena mlaza zraka i vode s čim se pruža sveobuhvatno hlađenje borera i mjesta rada. U kombinaciji sa Led svjetlom, intraoralna vidljivost je zagarantirana....

3375
BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok raspon restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su nevjerojatno moćne i...

3287

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.