Brilliant Universal Duo Shade Nano-Composite

1977
Brilliant Universal Duo Shade Nano-Composite
  • Revolucionarno rukovanje i boja
  • Jedinstveni DUO SHADE sistem: dvije boje u jednoj šprici
  • Nano tehnologija za univerzalnu upotrebu prednji/stražnji zubi
  • Švicarska nano tehnologija

Unaprijedili smo našu formulu kako bismo slijedili potrebe i zahtjeve naših kupaca. BRILLIANT New Line uključuje prednosti sfernih (kugličnih) nano punila što osigurava superiorno rukovanje, čvrstoću i stapanje. Rezultat će pokazati: Izvanredna restauracija može se postići u svim indikacijama.

NANO FORMULA omogućava svojstva rukovanja bez konkurencije:

  • nije ljepljiv – idealan za oblikovanje
  • kondezibilan i lagan za oblikovanje
  • izvanredan za sve klase (prednje/stražnje zube)
  • potpuna adaptacija prostoru kaviteta bez zatočenog zraka
  • ne ostaje na instrumentima
  • izvanredna rubna adaptacija i kontaktne točke


Klinički uspjeh – Univerzalna upotreba

Jedinstveni duo shade sistem za jednostavan izbor boja - Svakodnevna situacija u zubnoj ordinaciji.

The VITATM Classic Shade Guide pruža osnovu za određivanje boja. Ipak izbor prave boje može biti vrlo težak. Dvije ili tri boje mogu biti približne. Coltène/Whaledent iskoristio je to saznanje u razvoju Duo Shade koncepta. Razvojem Duo Shade koncepta uspješno smo riješili problem jednostavnog, brzog izbora i ekonomičnog asortimana boja.

Najbolja pokrovna svojstva – kameleon efekt: Sveučilišne studije i in vivo testovi potvrdili su da će u kliničkim slučajevima, gdje je ostalo dovoljno zubne strukture, BRILLIANT New Line Duo Shade koncept idealno reproducirati željenu Vita boju.

Jedinstveni vodič boja - BRILLIANT New Line shade guide sadrži jedinstvenu selekciju boja. Baziran je na „jezgra-ljuska“ principu. Boje za dentin i caklinu biraju se odvojeno. Konačan rezultat je odmah vidljiv.


Bez napora do visokih estetskih rezultata

Pacijent i stomatolog podjednako su entuzijastični kod postizanja ujednačenosti materijala sa bojom prirodnog zuba tj. postizanja „kameleon efekta“. Stomatolog generira visoke estetske rezultate sa jednostavnim i sigurnim izborom boje zahvaljujući Duo Shade konceptu sa vrlo malo šprica.

Nano formula omogućava: Implementacijom nano čestica postignuta je optimalna raspodjela veličine čestice. To optimizira poliranje, rukovanje i čvrstoću te reducira kaliranje kod polimerizacije.

Superiorno rukovanje, ne ljepljivo, oblikovna konzistencija: 
Stavite kompozit na podlogu za miješanje i presijecite ga instrumentom. Ako se materijal “razlijeva“, ispravno anatomsko oblikovanje na intraoralnim temperaturama nije moguće.

Novi Brilliant Flow od Coltène/Whaledent je nano punjen, rendgenski vidljivi tekući kompozit, baziran na klinički dokazanim i uspješnim tehnologijama. S namjerom da dosegne što je moguće veće standarde Brilliant Flow je razvijen sa visokom vidljivošću pod rendgenom i malim kaliranjem.

Novi Brilliant Flow osigurava optimalna tekuća svojstva. Materijal je stabilan, usprkos tome blago tekuć pod pritiskom kako bi osigurao jednostavno rukovanje i preciznu aplikaciju. Usklađivanje boja: Kao Brilliant New Line i Brilliant Flow je baziran na Duo shade konceptu omogućavajući jednostavnu i brzu aplikaciju. Estetski rezultati garantirani su zbog njegovog izvanrednog svojstva uklapanja- „kameleon efekta“- unutar prirodnog niza zubi.

Slični postovi

Bluephase G4 - Pouzdana polimerizacija na visokoj razini

Bluephase G4 - Pouzdana polimerizacija na visokoj razini

Bluephase G4 impresionira korisnike svojom pouzdanošću u polimerizaciji i maksimalnom kompatibilnošću s različitim materijalima. Njegov inteligentni asistent za svjetlosnu polimerizaciju aktivno vas podržava tijekom procesa polimerizacije

547
Gluma 2 Bond

Gluma 2 Bond

GLUMA® 2 Bond je jednokomponentni bond koji se polimerizira svjetlom i koji je namjenjen za primjenu u vezivnoj restorativnoj stomatologiji....

3855
GC Tooth Mousse Portfolio

GC Tooth Mousse Portfolio

Od predstavljanja krajem 2002. godine (Australija/Novi Zeland), GC Tooth Mousse brzo je postao omiljeni proizvod među stomatološkim stručnjacima.

14321

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.