Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne kirurge!

768
Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne kirurge!

Jednostavnost. Kamen temeljac novog proizvodnog asortimana motora za oralnu kirurgiju I implantologiju iz Bien-Air Dental-a. Tijekom dizajniranja ova dva nova sustava, sve je usmjereno na to da se ova pametna rješenja naprave jednostavnijim za korištenje, do najsitnijeg detalja. Unatoč različitim poljima primjene, Chiropro i Chiropro Plus su jednako jednostavni za korištenje.

Apsolutna preciznost
Zahvaljujući svom veoma preciznom električkom sustavu, odabrani tork na konzoli točno odgovara postignutom torku na izlazu vašeg instrumenta. Bez potrebe za daljom kalibracijom. Tako je jednostavno.

Pripremljeni kirurški protokoli
Zahvaljujući već postojećim kirurškim protokolima, možete izvoditi procedure bez gubljenja vremena. Upotrijebite pacijentove kliničke podatke da odredite broj sekvenci za izvođenje svoje procedure-3,4 ili 5. Parametri za svaki korak se tada  automatski pojavljuju na zaslonu. Sada možete jednostavno liječiti svog pacijenta. Tako je jednostavno i pouzdano.

Čist, koncizan interfejs
Jednostavan i diskretan zaslon pruža uvid u sve informacije koje su vam potrebne da bi postupak bila uspješna: odabor instrumenta, brzina, tork, tok ispiranja i smjer vrtnje.

I održavanje je jednostavno, takođe
Lako je ukloniti jedino rotirajuće kolo iz jedinice za sterilizaciju. Dodatno, kontrolni zaslon je zaštićen visokootpornim staklom koje se lako čisti.

Intuitivna navigacija
Sa samo jednim okretnim gumbom, navigacija je lakša nego ikada. Jednostavno okrenite gumb da izlistate meni a zatim kliknite da potvrdite odabir.

Kao dodatak u implantologiji, da li radite i oralnokirurške intervencije? Onda, otkrijte Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne kirurge i maksilofacijalne kirurge. Zbog brojnih kombinacija motor-instrument, Chiropro Plus sustav je idealan za izvođenje svih periodontalnih i oralno-hirurških intervencija, uključujući hemisekcije.

ORALNA KIRURGIJA (uključ. Hemisekcije)
Chiroproplus kombinovan s PM 1:2 ravnim nasadnim instrumentom i MX-i PLUS mikromotorom, predstavlja savršeno rješenje za vaše oralnokirurške intervencije, posebice za vađenje umnjaka. Zbog velike snage PM 1:2, vrijeme sekcije je smanjeno za 70%( samo 12 sekundi da se potpuno  odvoji zub) i snaga koja je potrebna je značajno smanjena. Rizik od pregrijavanja je značajno smanjen zahvaljujući sistemu hlađenja koji je ugrađen u MX-i PLUS.

ORALNA KIRURGIJA I PARODONTALOŠKA KIRURGIJA
Možete također izvoditi oralnokirurške i parodontološke zahvate koristeći kombinaciju Chiropro PLUS, MX-i PLUS mikromotora i novog CA 1:2.5 brzo-rotirajućeg nasadnog instrumenta.  Dok se kutni instrument pod uglom može bolje iskoristiti od ravnog ovisno od operativnog polja, visok tork koji osigurava MX-i PLUS i njegov rashladni sustav obezbeđuju brzo izvođenje intervencije, bez pregrijavanja, čak i kod dugotrajnih i složenih zahvata. Radite sigurno i predvidljivo.

 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na engleskom)  ispunjavanjem obrasca u nastavku.

  Obrazac:

Slični postovi

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

Accu-Spray s LED svjetlom Ovaj visoko precizni sustav je sastavljen od tri odvojena mlaza zraka i vode s čim se pruža sveobuhvatno hlađenje borera i mjesta rada. U kombinaciji sa Led svjetlom, intraoralna vidljivost je zagarantirana....

3375
Bien-Air Chiropro L implantološki sustav – povećajte svoja očekivanja

Bien-Air Chiropro L implantološki sustav – povećajte svoja očekivanja

Sa svojim unaprijed programiranim operativnim slijedom i racionalnom ergonomijom, Chiropro L je savršen partner za vaše implantološke i oralno kirurške zahvate. Chiropro L podržava 8 glavnih implantacijskih sustava na tržištu.

2509
BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok raspon restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su nevjerojatno moćne i...

3287

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.