CROWNTEC - izjemna smola za 3D tisk

736
 CROWNTEC - izjemna smola za 3D tisk

CROWNTEC- je vrhunska kompozitna smola koja se može koristiti za aditivnu proizvodnju biokompatibilnih trajnih nadoknada uključujući krunice, inleje, onleje, ljuskice i umjetne zube za proteze. Ovaj materijal odobren od strane FDA (Američke agencije za lekove- dozvola 510(k)) i klase IIa po CE klasifikaciji nudi najbolja svojstva u svojoj klasi materijala.

U sklopu NextDent digitalnih dentalnih sustava, zubotehnički laboratoriji i klinike mogu proizvesti ove zubne nadomjestke uz smanjeno trošenje materijala koji su 30% jači od onih proizvedenih standardnim metodama.
CROWNTEC je dostupan u 5 nijansi prirodnih zuba kako bi savršeno odgovarao pacijentovim prirodnim zubima za dobijanje učinka prirodne ljepote i izgleda, uključujući SW( Bleach boja), B1, A1, A2 i A3 prema VITA standarizaciji.

"Cilj nam je omogućiti stomatolozima da u tome budu što učinkovitiji, posljedično poboljšati konačni rezultat rada-" rekao je Stef Vanneste, potpredsjednik i glavni menadžer, stomatologije, 3D Systems-a. "3D Systems su se postavili kao lider u ponudi digitalnih stomatoloških naknada koje uključuju širok portfelj NextDent materijala. Dok uvodimo nove materijale kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, ovo strateško partnerstvo ima ključnu ulogu u poboljšanju ponude naših materijala. U Saremco-u  imamo partnera koji ne samo da dijeli iste vrijednosti i uvjerenja u vezi s inovacijama već poseduju i stručnost u digitalnoj stomatologiji. Njihov CROWNTEC materijal je snažan dodatak NextDent portfelju, a opet je samo jedan korak u pomaganju stomatološkim profesionalcima da poboljšaju konačan ishod svog rada."


How to clean CROWNTEC​

CROWNTEC odgovara portfelju 3D Systems materijala od 30 jedinstvenih NextDent smola- najveći broj od trenutno dostupnih materijala od bilo kog proizvođača materijala za 3D štampanje. Paleta nudi NextDent C&B Mikropunjeni Hibrid (MFH) biokompatibilni materijal klase IIa , proizveden za izradu privremenih krunica, mostova i umjetnih zuba. Dodavanjem CROWNTEC-a, stomatološke klinike i laboratorije sada imaju mogućnost pravljenja idealnog estetskog rješenja za ove indikacije, sa prednošću izrade trajne nadoknade.

Svojstva:

  • Za definitivne krunice, inleje, onleje, ljuskice i umjetne zube

  • Visoko-estetski jednofazni materijal za savršeno uklopljenu neprozirnost

  • Izvanredna biokompatibilnost: bez otpuštanja iona u vodenom mediju

  • Spreman za upotrebu, bez potrebe za pretjeranim miješanjem

  • Vlačna čvrstoća> 135 Mpa (prosjek)

  • E modul:> 4000 MPa

PREUZMITE PREGLED KOMPATIBILNOSTI

↓ Ispunjavanjem obrasca možete preuzeti pregled kompatibilnosti ↓

  Obrazac:

Slični postovi

Figure 4 tvrtke 3D Systems oživljava 3D proizvodnju - Future is today!

Figure 4 tvrtke 3D Systems oživljava 3D proizvodnju - Future is today!

Figure 4 povećava produktivnost brzinom i automatizacijom s reproduktivnim, preciznim dijelovima u realnim uvjetima pri dokazanom Six Sigma učinku za raznovrsne čvrste proizvodne materijale.

2142
NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

Nove boje nadmašit će sva vaša očekivanja! Ukupni raspon boja proširen je na šest boja što omogućuje dentalnim laboratorijima i klinikama da isporuče konačni proizvod koji se usko podudara s gingivom pacijenta radi prirodnog...

1968
Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Platforma za ispis male veličine koja koristi LCD tehnologiju nudi kompletan radni protokol u kombinaciji s novim NextDent Wash&Cure za naknadnu obradu. Ovaj pouzdani protokol pruža rješenje jednostavno za korištenje za 3D ispis s rezultatima...

1506

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.