Dental Lab Lalić

8244
Dental Lab Lalić

Vlasnik Laboratorija Mirko Lalić je rođen 1976. poznatiji po nadimku “Balansero” je pasionirani kitesurfer. Kad nije u svom laboratoriju naći cete ga na moru gde balansira na svoj dasci. Vještinu balansiranja je prenio i u svoj laboratorij, gde isto tako spretno balansira sa novim tehnologijama, materijalima, terminima i svakodnevnim izazovima s kojima se susreće jedan zubni tehničar negdje na plavom Jadranu. Na kraju ali ne i manje bitno Balansero je jedan od osnivača FB grupe “Dental Goats”, koja okuplja 4000 stomatologa i zubnih tehničara iz cijele Ex Yu.

Zubna tehnika “Dental Lab Lalić” je otvorena 2002 u Makarskoj. Zapošljava 4 zubna tehničara. Od samog osnivanja cilj laboratorija Lalić je izrada kvalitetnih protetskih radova, a samim tim imamo sreću da surađujemo sa zadovoljnim stomatolozima i na kraju ali i najbitinije - imamo zadovoljne pacijente.

U laboratoriju su se uvek pratili svi tehnološki trendovi u struci. Već četri godine u laboratoriju se radi sa Sirona cad-cam sustavom, a od prije dvije godine smo vlasnici i Wieland cad cam sustava. U svakodnevnom radu služimo se sa Sirona i Exocad cad softverima. Cad cam tehnologija nam omogućava veću brzinu pri radu, beskompromisnu preciznost, i mogućnost da odgovorimo na najveće izazove u protetici.

Većinu naših radova čine konstrukcije na implantima od cirkona, titanijuma i peek-a. U slučaju metalnih konstrukcija, one su uvek laserski printane. Laboratorij je predstavnik firme Di-El za Dalmaciju, koja se bavi uslužnim printanjem metala, DMLS tehnikom. Također se bavimo edukacijom za Exocad softver u suradnji sa Firmom Guda med, koja je predstavnik Exocad softvera za Balkan.
 

 

Slični postovi

Dentalni laboratorij Štrosar Ivan

Dentalni laboratorij Štrosar Ivan

Ivan Štrosar 2013. godine osniva novi dentalni laboratorij. samog početka ideja je bila okupiti oko sebe tim ljudi koji su iskusni i kompetentni u svojim područjima rada, a po potrebi mogu se uključiti i u sve ostale grane posla.

4042
Dental Inpuls

Dental Inpuls

Predstavljamo Dental Inpuls, laboratorij koju su osnovali mladi, talentirani tim: Sandi Trkulja i Mauro Ahmić. "Prirodan zub teško je kopirati,...

4202

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.