Dentalni laboratorij Štrosar Ivan

4041
Dentalni laboratorij Štrosar Ivan

Na temeljima laboratorija koji je na tom mjestu postojao već desetak godina Ivan Štrosar 2013. godine osniva novi dentalni laboratorij koji se nalazi u Zagrebu, Tešanjska ulica 9.

 


Ivan se odlučuje pokrenuti vlastiti samostalni laboratorij. Od samog početka ideja je bila okupiti oko sebe tim ljudi koji su iskusni i kompetentni u svojim područjima rada, a po potrebi mogu se uključiti i u sve ostale grane posla.

Ubrzo se javlja potreba za proširenjem te se Ivanu pridružuju kolege koji odgovaraju upravo tom profilu.

Okupljeni tim spoj je mladosti i iskustva, spremnih na sve izazove koje moderna stomatologija svakodnevno pred njih postavlja.

Kontinuiranim investiranjem u nove tehnologije i redovnim pohađanjem edukacija spremni su kvalitetno odgovoriti na sve potrebe struke. Tako danas tim broji 6 zaposlenih.
 


Ivanovo višegodišnje iskustvo i iskustvo njegovih kolega Valentine i Jurice uz mlade snage koje educiraju u laboratoriju, Mihaela, Luciju i Ivana, garancija su kontinuirane kvalitete, visoke estetike i zadovoljstva njihovih pacijenata.
 


 

Munjevitim razvojem digitalne tehnologije i materijala koje ona nosi sa sobom, konstantne edukacije nisu želja, već obaveza. Jedini način na koji manji laboratorij može ostati konkurentan je ulaganjem u znanje. Tim se redovito usavršava pohađanjem brojnih edukacija i tečajeva u Hrvatskoj i inozemstvu, s posebnim naglaskom na bezmetalne restauracije i nove digitalne tehnologije.

Princip rada dentalnog laboratorija Štrosar temelji se na timskom radu između ordinacije i laboratorija. Pacijentov osmijeh na kraju terapije njihova je vizija koja ih obvezuje da ispune sva očekivanja kako estetike tako i funkcije. Osluškivanje pacijentovih želja te komunikacija između doktora dentalne medicine i dentalnog tehničara njihov je preduvjet za lijep i kvalitetan protetski nadomjestak.

Odnos s doktorima dentalne medicine jedan je od temelja za uspjeh u poslu. Od samog početka nastoje biti partneri i oslonac svim ordinacijama i laboratorijima s kojima surađuju. Moderni materijali u dentalnoj industriji su sposobni odgovoriti na sve zahtjeve struke, ali to ujedno predstavlja i problem. Odabir pravoga materijala i rješenja za svaki slučaj vrlo je zahtjevan. To često stavlja doktora u nezavidan položaj između pacijentovih želja, potrebe, očekivanja, mogućnosti i velikog broja materijala koji su na raspolaganju. Dubinskim poznavanjem široke lepeze proizvoda i svih mogućnosti materijala s kojima već godinama rade u mogućnosti su pružiti stručnu podršku i savjet u odabiru najboljeg rješenja za svaki individualni slučaj.

Smatraju da ono što ih razlikuje od većine je sami tim. Zdrava atmosfera na poslu, nesebično prenošenje znanja i prijateljska međusobna podrška u dobrim i lošim situacijama, stvorile su tim, kojemu ništa nije nemoguće. Takav prijateljski odnos prema svim strankama je ono što ih drži u poslu i garantira uspjeh u budućnosti.

Ulaganjem u digitalne tehnologije osigurali su visoku preciznost, brzinu, kontinuiranu kvalitetu te puno širu paletu proizvoda. Vrhunski svjetski brendovi u laboratoriju poput Ivoclar-a, 3shape-a, Dental Directa, Renfert-a, Amann Girrbach-a, Vertex-a, Smileline-a i mnogih drugih osiguravaju ne samo kvalitetu radova nego i veliko zadovoljstvo u izradi samih protetskih radova. Kombinacija visoke tehnologije, vrhunskih materijala i znanja, omogućava pokrivanje svih grana dentalne tehnike. U budućnosti namjeravaju podići kvalitetu na viši nivo što podrazumjeva daljnje ulaganje u nove tehnologije i edukaciju tima. Cilj je ostvariti najbolju moguću suradnju s ordinacijama te osigurati pacijentu vrhunski rad i lijep osmijeh. Smatraju da sve to mogu postići kroz predan rad i pozitivnu atmosferu unutar tima.

 

 

 

Slični postovi

PREDSTAVLJAMO CAD/CAM Dentalni laboratorij Marin Grabovac

PREDSTAVLJAMO CAD/CAM Dentalni laboratorij Marin Grabovac

U svibnju 1993. godine Marin Grabovac je osnovao Dentalni laboratorij Marin Grabovac koji se nalazi u Rijeci, Ante Mandića 35 a. Od osnutka do danas laboratorij je prešao veliki put u razvitku, počevši od jednog zaposlenika i to samog ...

6221
ZUBOTEHNIČKI LABORATORIJ DENTOM

ZUBOTEHNIČKI LABORATORIJ DENTOM

Zubotehnički laboratorij Dentom započeo je svoju priču 2008. godine kad se Aleš Tomšič odlučio za samostalan put. Htio je dokazati...

1835

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.