DWX-4 Mali otisak, moćno rješenje

133
DWX-4 Mali otisak, moćno rješenje

IZVOĐENJE
Kompaktan i snažan

Dovoljno malen da stane u uske prostore i dovoljno snažan da drži korak s većim CAD/CAM uređajima za glodanje, DWX-4 olakšava prijelaz s analognog na digitalni tijek rada. Ovaj 4-osni uređaj za zubno glodanje nudi napredne značajke uključujući proširivi izmjenjivač alata, izmjenjive stezaljke za materijal i jednostavne operacije kalibracije i optimizacije. DWX-4 je kompaktno, snažno rješenje koje zadovoljava današnju potražnju za digitalnim CAD/CAM tijekovima rada.

PRILAGODLJIVOST
Proširivo CAD/CAM rješenje

Bez obzira vodite li malu ili srednju stomatološku kompaniju, DWX-4 će ići u korak s povećanjem vaše potražnje. Izradite restauracije krunica i mostova od cirkonijevog oksida, PMMA, voska i kompozitnih smolastih materijala. Koristite držače materijala u obliku igle za restauracije s jednom jedinicom ili držače blokova za izradu mostova kratkog raspona. Proširite svoj automatski izmjenjivač alata i koristite do četiri alata za glodanje kako biste dodali visokokvalitetne detalje anatomiji vašeg glodanog rezultata. Pričvrstite višestruku stezaljku kako biste povećali broj zubnih restauracija koje možete brusiti istovremeno. DWX-4 je najkompaktniji, skalabilniji i najsvestraniji uređaj za glodanje u dentalnoj industriji, napravljen kako bi zadovoljio rastuće potrebe Vašeg stomatološkog poslovanja.

SVESTRANOST
Do 98 mm glodanja

DGSHAPE-ov univerzalni adapter za diskove proširuje vašu sposobnost izrade zubnih krunica i mostova s diskovima od materijala od 98 mm. Ovaj se adapter lako umeće u DWX-4 i drži materijale na mjestu nakon završetka glodanja, eliminirajući potrebu za ponovnim indeksiranjem. Glodajte pojedinačne krunice, ljuskice, inleje i onleje ili povećajte proizvodnju mostova kratkog do dugog raspona. Univerzalni adapter za disk dostupan je u odabranim regijama i prodaje se zasebno.

RAD I ODRŽAVANJE
Pojednostavljena proizvodnja i nadzor uređaja

Uključeni softver VPanel pruža cjelovito rješenje koje besprijekorno kombinira održavanje i kontrolu performansi. Upotrijebite VPanel upravljanje glodalicom bez potrebe da operater bude stacioniran u blizini. Pratite korištenje alata i postavite obavijesti kako biste znali kada su poslovi glodanja obavljeni, operacije dovršene ili kada je došlo do greške. Pratite do četiri uređaja za glodanje s jednog računala te obavljajte i pratite sve operacije održavanja putem korisničkog VPanel-a.

Slični postovi

FabPro 1000 za dentalne aplikacije čini ga savršenim početnim rješenjem

FabPro 1000 za dentalne aplikacije čini ga savršenim početnim rješenjem

FabPro 1000 - 3D printer za početnike sa stomatološkim NextDent materijalima, optimiran za izradu kirurških šablona, stomatoloških modela i ortodontskih splintova.

2571
DMP Flex 200 - Profesionalni I precizni metalni 3d pisač s laserskim izvorom od 500w

DMP Flex 200 - Profesionalni I precizni metalni 3d pisač s laserskim izvorom od 500w

S većom zapreminom izrade od DMP Flex 100 (140 x 140 x 115 mm [5.51 x 5.51 x 4.53 inča]) i laserskim izvorom od 500W, ovaj metalni 3D pisač dovodi do smanjenih troškova po komadu i dovodi do bržeg vremena isporuke. Njegova sposobnost tiskanja s...

449
DWX-42W Plus: Projektirano da nadmaši vaša očekivanja

DWX-42W Plus: Projektirano da nadmaši vaša očekivanja

Nova glodalica DWX-42W Plus dizajnirana je da premaši vaša očekivanja. S bržim vremenom glodanja, dužim vijekom trajanja alata, novim CAM strategijama i jačim sistemom, čini glodanje potpuno sinteriranih cirkon blokova i hibridnih keramičkih...

97

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.