Jedinstveni portfelj materijala za 3D ispis

367
Jedinstveni portfelj materijala za 3D ispis

Zahvaljujući CE sertificiranim i biokompatibilnim materijalima, ovi NextDent 3D materijali za tiskanje vam daju mogućnost tiskanja folija, modela, vodilice za kirurgiju kao i privremenih krunica i mostova. A portfelj raste, jer NextDent redovito dodaje nove materijale za dentalne tehnologije i industriju njege zuba. Ovi materijali su dostupni u pakiranjima od 1kg.

NextDent SG(Kirurški vodilica)- dizajn i tisak vrlo preciznih prozirnih vodilica za položaj i ugradnju.
NextDent SG je biokompatibilni materijal Klase I, napravljen za ispis kirurških vodilica (stentova)za upotrebu u implantološkoj kirurgiji. jednostavno je montirati tube za borere, odmah nakon ispisa. Omogućuje još veću preciznost tijekom kirurške intervencije. Svojstva NextDent SG neće biti promijenjena korištenjem dezinficijensa.
Osim toga, materijal se može sterilizirati standardnim postupcima autoklava. Korištenje autoklava ne utječe na stabilnost dimenzija, zbog čega se NextDent SG može koristiti u svim operativnim područjima. Dostupno u prozirnoj narančastoj boji.

NextDent SG

NextDent Model 2.0- Ispis vrlo preciznih dentalnih modela.
NextDent Model 2.0 se odlikuje visokim stupnjem preciznosti, čineći ovaj materijal prikladnim za detaljne master modele za protetiku i ortodonciju gdje je velika preciznost neophodna. Modeli pokazuju veoma vidljive detalje zbog boje i neprozirnosti i imaju idealnu površinu za skeniranje ispisa.
Precizno otisnuti modeli su idealna osnova za izradu vaše stomatološke nadoknade. Dostupni u bojama Peach(breskva), Bela i Siva.

NextDent Model 2.0

NextDent C&B MFH (mikropunjeni hibrid)- savršenim balansiranjem između neprozirnosti i prozirnosti.
NextDent C&B mikropunjeni hibrid je biokompatibilni materijal klase IIa napravljen za krunice i mostove. Ravnoteža između anorganskog punila i smole daje materijalu snagu. Materijal se lako obrađuje i polira, a može se bojati svim vrstama pigmenata za kompozite.
Zbog idealnog omjera između neprozirnosti i translucencije tiskane krunice savršeno pristaju između postojećih zuba. Dostupan u bojama BL,N1,N1.5, N2,N2.5 i N3.

NextDent C&B MFH

NextDent Cast- Materijal za 3D ispis koji gori bez ostataka.
NextDent Cas tje materijal za 3D ispis koji lako gori, bez ostataka i pogodan je za sve namjene. Bilo da vam treba potporna struktura, mrežica ili ortodontski aparat. Jednostavan dizajn i ispis čine korištenje Nextdent materijala preporučljivim.
Uložite dijelove u metal koji vam je potreban. Dostupno u ljubičastoj boji.


 

NextDent Cast

Slični postovi

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

Nove boje nadmašit će sva vaša očekivanja! Ukupni raspon boja proširen je na šest boja što omogućuje dentalnim laboratorijima i klinikama da isporuče konačni proizvod koji se usko podudara s gingivom pacijenta radi prirodnog...

1740
 CROWNTEC - izjemna smola za 3D tisk

CROWNTEC - izjemna smola za 3D tisk

CROWNTEC- je vrhunska kompozitna smola koja se može koristiti za aditivnu proizvodnju biokompatibilnih trajnih nadoknada uključujući krunice, inleje, onleje, ljuskice i umjetne zube za proteze. Ovaj materijal odobren od strane FDA (Američke...

493
Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Platforma za ispis male veličine koja koristi LCD tehnologiju nudi kompletan radni protokol u kombinaciji s novim NextDent Wash&Cure za naknadnu obradu. Ovaj pouzdani protokol pruža rješenje jednostavno za korištenje za 3D ispis s rezultatima...

468

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.