Kolječnik 1:1 - Baština pouzdanosti

2297
Kolječnik 1:1 - Baština pouzdanosti

Postoje neki uređaji koji i nakon četrdeset godina uživaju poštovanje i divljenje, a klasični kolječnici 1:1 i kolječnici 1:5 tvrtke Bien-Air su dva od njih.



 

Stalni razvoj, dominantna produktivnost i izuzetna učinkovitost čine ih najpopularnijim modelima u seriji. Potpuno redizajnirani pogonski mehanizam i mehanizam montiranja svrdla osiguravaju mikropreciznu koncentričnost i stabilnost, dok raspon brzina od 60 do 200000 okr./min. omogućuje dovršavanje najzahtjevnijih restaurativnih radova s nevjerojatnom točnošću – prema vašim uvjetima.


Kolječnici 1:1 i kolječnici 1:5 utjelovljuju pouzdanost i kvalitetu. Tvrtka Bien-Air je na njima izradila svoj ugled.


Micro-Series – dobrodošli u novu dimenziju:

U kombinaciji s novim LED mikromotorima, kolječnicima i nasadnicima serije Micro-Series redefiniraju standarde za dentalne instrumente.

Novi Micro-Series mikromotor i kolječnik u kombinaciji nisu duži od turbine. Maksimalnom redukcijom veličine, točka ravnoteže sklopa instrumenta/mikromotora je značajno pomaknuta prema naprijed. Rezultat je savršena ravnoteža. Znatno je smanjena snaga potrebna za držanje instrumenta u ruci. Time se omogućuju precizniji pokreti s manje zamora na kraju dana. Micro-Series, kombinacija savršeno uravnoteženih instrumenata i mikromotora, bez kompromisa u pogledu performansi.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite letak u kojem možete saznati više o kolječnicima i nasadnicima s nepogrešivom preciznošću.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok raspon restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su nevjerojatno moćne i...

3252
MCX LED mikromotor- najmanji među velikima

MCX LED mikromotor- najmanji među velikima

MCX LED s podesivim svjetlom je najmanji i najlakši Bien-Airov mikromotor bez četkica. Kombinacijom MCX-a i Micro-Series priključaka dobivate instrument koji je manji od turbine i koji jamči nenadmašne performanse.

2555

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.