Lubricare 2 - Brza, učinkovita i štedljivo održavanje

172
Lubricare 2 - Brza, učinkovita i štedljivo održavanje

Lubricare 2 automatski obavlja održavanje (čišćenje i podmazivanje) nasadnih instrumenata, koji su ključni za svakodnevnu praksu.

Do četiri ručna komada u kratkom vremenu
Zahvaljujući različitim unaprijed programiranim radnim načinima prikladnim za svaki specifični ručni komad, Lubricare 2 može automatski obaviti održavanje do četiri instrumenta u kratkom vremenu. Čisti turbinu za otprilike 20 sekundi i kolečnik za 40 sekundi.

 

Sistem za puhanje čistog zraka
Upotrebom sustava sa dvostrukim elektromagnetskim ventilima i posebnim vodovodima za čisti zrak, sustav može opskrbiti čistim zrakom bez miješanja ulja. Tijekom postupka uklanjanja vode prije podmazivanja, sustav uklanja vodu iz glave, što maksimizira rezultate podmazivanja i smanjuje vrijeme neaktivnosti prije prakse.

Štednja troškova
Smanjenje potrošnje ulja za 4 puta
Korištenjem Lubricare 2, potrošnja ulja smanjuje se za 4 puta u usporedbi s ručnim postupkom, omogućujući brže održavanje uz izvrsnu uštedu troškova.

Skidiva prednja vrata
Prednja vrata mogu se skinuti radi lakšeg pristupa. Lubricare 2 uključuje ugrađeni mehanizam za usisavanje magle ulja kako bi se spriječila difuzija aerosola prilikom upotrebe.

Ravna kontrolna ploča
Kontrolna ploča je ravna radi lakšeg čišćenja.

Spraynet®
SNIŽENJE MIKROBIJALNOG OPTEREĆENJA ZA 99,99%
Za postizanje najboljih rezultata, Bien-Air visoko preporučuje korištenje Spraynet® i Lubrifluid. Spraynet® je dokazano smanjuje mikrobno opterećenje za 99,99%.

Potpuna kompatibilnost
Lubricare 2 je kompatibilan s nasadnim instrumentima i proizvodima za čišćenje ili podmazivanje drugih proizvođača. Možda će biti potrebni dodatni spojevi ili držači za sprej.

 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na engleskom) ispunjavanjem obrasca u nastavku.

  Obrazac:

Slični postovi

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

Accu-Spray s LED svjetlom Ovaj visoko precizni sustav je sastavljen od tri odvojena mlaza zraka i vode s čim se pruža sveobuhvatno hlađenje borera i mjesta rada. U kombinaciji sa Led svjetlom, intraoralna vidljivost je zagarantirana....

3169
Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne kirurge!

Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne kirurge!

Jednostavnost. Kamen temeljac novog proizvodnog asortimana motora za oralnu kirurgiju I implantologiju iz Bien-Air Dental-a. Tijekom dizajniranja ova dva nova sustava, sve je usmjereno na to da se ova pametna rješenja naprave jednostavnijim za...

688
BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok raspon restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su nevjerojatno moćne i...

3122

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.