Najbolji u klasi na području tehnoloških dostignuća 2018-NextDent 5100

1711
Najbolji u klasi na području tehnoloških dostignuća 2018-NextDent 5100

NextDent 5100 je nagrađen nagradom "Najbolji u klasi na području tehnoloških dostignuća" za 2018. godinu od strane Cellerant Consulting Group-e.


Prestižna nagrada koja se dodijeljuje proizvođačima stomatološke opreme, prepoznala je NextDent™ 5100 kao inovativnu tehnologiju koja će redefinirati digitalnu stomatologiju.


NextDent ™ 5100 -  koga pokreće Figure 4™ tehnologija - nadmašuje mogućnosti sličnih proizvoda pomoću 4X veće brzine i neusporedive fleksibilnosti.

 

Ovaj specifični stomatološki 3D printer, pokrenut Figure 4 ™ tehnologijom tvrtke 3D Systems, je specijalno razvijen od strane tvrtke NextDent, lidera u industriji i marke koji se bavi biokompatibilna materijalima, i omogućuje zubotehničkim laboratorijima i stomatološkim ordinacijama veći broj indikacija, s brzinom do 4x većom od drugih konkurentnih sustava.
Ova jedinstvena kombinacija također smanjuje otpadni materijal i potrošnju osnovne opremu, a oslanjanje na frez centre je pouzdano.

 

NextDent 5100 kompatibilan je s vodećim intraoralnim skenerima i pratećim softverom u dentalnoj industriji, pružajući točnije rezultate u usporedbi s konvencionalnim ručnim načinom proizvodnje.

Ovaj "od početka do kraja" digitalni način rada također pruža bolju kvalitetu i predvidljivo radno vrijeme, uz znatno smanjenje operativnog rizika.

 

Korist koju pacijent ima, je u smanjenju vremena koje je neophodno da se naprave zubne naknade i ortodontski aparati, kao iu smanjenom broju posjeta ordinaciji.

 

Slični postovi

Q & A s Rikom Jacobsom - Uspon digitalne stomatologije

Q & A s Rikom Jacobsom - Uspon digitalne stomatologije

Rik Jacobs suosnivač i voditelj tvrtke NextDent koju je preuzeo 3D Systems.U ovom intervjuu dijeli svoja razmišljanja o trenutnom stanju dentalnog tržišta,mogućnostima daljnjeg napretka i ključnom utjecaju digitalne stomatologije za liječnike i...

1551
Inovacije 3D printanja - NextDent aparati

Inovacije 3D printanja - NextDent aparati

Svijet se mijenja brže nego ikad. Potaknut je brzim tehnološim napretkom. Jedan od najdinamičnijih polja je 3D printanje. NextDent tvrtke 3D Systems vodeći je u ovoj uzbudljivoj novoj 3D inovaciji printanja.

2741

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.