Najnovija generacija polimera - Pekkton® ivory!

2681
Najnovija generacija polimera - Pekkton® ivory!


Polimer visokih performansi za konačne estetske restauracije na implantatima.
 


Kako bi zadovoljili zahtjevne biomehaničke kriterije protetskih rješenja Cendres+Métaux su osigurali ekskluzivna prava na Pekkton® (PEKK): najbolji proizvod među termoplastičnim poliarileterketonima.
 

Polimer visokih performansi: 

  1. Ima slične karakteristike kao ljudska kost.
  2. Apsorpcija udarca.
  3. Lagan i prirodan za pacijenta.
     

Pekkton® ivory:

  • Dostupan isključivo od Cendres+Métaux-a.
  • Najnovija generacija polimera.


Izvrstan za restauracije na implantatima:

  1. Apsorpcija udarca,
  2. Bez metala,
  3. Slična svojstva kao biološki materijali,
  4. Ekstremno niska apsorpcija vode,
  5. Kontrola karijesa,
  6. Vidljiv na rendgenu (nije radiopakan),
  7. Izvrsni „omjer težine i čvrstoće“,
  8. Može se sterilizirati,
  9. Biokompatibilan.


Za frezanje i tlačenje: jednostavan za frezanje i savršen za poliranje

  • Za izvrstan dosjed i potpunu kontrolu u dentalnom laboratoriju
  • Ušteda vremena i zajamčena dosljedna kvaliteta tijekom cijelog digitalnog procesa


Estetika: visoka fleksibilnost kod fasetiranja 

  • Kompoziti,
  • Ljuske,
  • Zubi,
  • Keramičke krune.


Definitivno: sretni pacijenti zahvaljujući prirodnom osjećaju u ustima

  • Čvrst i lagan,
  • Nema alergija na metal,
  • Bez okusa,
  • Bez toplinske ili električne vodljivosti.

 

Slični postovi

Livento press® - posljednja generacija materijala za prešanje

Livento press® - posljednja generacija materijala za prešanje

Homogena struktura i visoke vrijednosti čvrstoće odlučujuće su prednosti ovog inovativnog materijala. Prilikom brušenja Livento® press odmah se uočavaju povećana svojstva čvrstoće.

1995
PEEK VS. PEKK

PEEK VS. PEKK

PAEK su termoplastični materijali visokih performansi koji zahvaljujući širokom temperaturnom rasponu imaju visoku čvrstoću, krutost i otpornost na hidrolizu te su prikladni za izuzetno zahtjevne uvjete.

2593

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.