Nextdent Base

402
Nextdent Base

Iskusite trajnost i estetiku s NextDent Base smolom za izradu baze proteza

3D Systems dobio je FDA 510(k) certifikat za svoj NextDent Base materijal za izradu baze proteza, koji je dizajniran za podršku aditivne proizvodnje baza u kompletnim ili polu-uklonjivim protezama. Materijal, koji je također dobio CE 1639 oznaku, predstavlja treću generaciju osnovnog materijala za aditivnu proizvodnju proteza. Smola je izuzetno otporna na pucanje, kao i točna i ponovljiva u 3D ispisu, zahvaljujući čemu pacijenti dobivaju izdržljive proteze otporne na udarce.

3D Systems je razvio portfelj od 30 NextDent smola i vjeruje da je ovo najveći broj dostupnih smola od bilo kojeg dobavljača materijala za dentalni 3D ispis.

Prednosti NextDent Base materijala za izradu baze proteza:

  • Visoka otpornost na lomljenje
  • Fleksibilnost za parcijalne proteze
  • 4 boje koje odgovaraju najpopularnijim nijansama desni za poboljšanu estetiku

Rješenje visoke kvalitete za 3D printane baze. Čvrstoća na udarce je 300% veća u usporedbi s prethodnim generacijama NextDent materijala za baze proteza. Ovaj materijal nudi točne i ponovljive rezultate ispisa.

Materijal je dostupan u četiri boje koje odgovaraju različitim estetskim potrebama.

Integracija NextDent Base smole u digitalni stomatološki radni tok tvrtke 3D Systems obećava postavljanje novih standarda u smislu brzine, produktivnosti, učinkovitosti i preciznosti, dok pruža mogućnost poboljšanja iskustva pacijenata.

NextDent Base već dobiva pozitivne povratne informacije na tržištu. Isprobajte je i sami se uvjerite u razliku.

Slični postovi

 CROWNTEC - izvanredna smola za 3D tisk

CROWNTEC - izvanredna smola za 3D tisk

CROWNTEC- je vrhunska kompozitna smola koja se može koristiti za aditivnu proizvodnju biokompatibilnih trajnih nadoknada uključujući krunice, inleje, onleje, ljuskice i umjetne zube za proteze. Ovaj materijal odobren od strane FDA (Američke...

918
Jedinstveni portfelj materijala za 3D ispis

Jedinstveni portfelj materijala za 3D ispis

Zahvaljujući CE certificiranim i biokompatibilnim materijalima, ovi NextDent 3D materijali za printanje vam daju mogućnostprintanjaa folija, modela, kirurških šablona kao i privremenih krunica i mostova. A portfelj raste, jer NextDent redovito...

773
Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Platforma za ispis male veličine koja koristi LCD tehnologiju nudi kompletan radni protokol u kombinaciji s novim NextDent Wash&Cure za naknadnu obradu. Ovaj pouzdani protokol pruža rješenje jednostavno za korištenje za 3D ispis s rezultatima...

1617

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.