Nježna kirurgija... gdje svaki stomatolog također predstavlja umjetnika: Nova hf Surg®

308
Nježna kirurgija... gdje svaki stomatolog također predstavlja umjetnika: Nova hf Surg®

Opsežne primjene u svakodnevnoj stomatološkoj praksi čine ga ekonomičnim univerzalnim uređajem. hf konturiranje tkiva je odmah primjenjivo, klinički provjereno, jednostavno za upotrebu i ima mnoge prednosti u usporedbi sa skalpelom. Kompanija Hager & Werken je reagirala i lansirala mali hf Surg® na tržište: kompaktni uređaj za rezanje i inciziju sa istovremenom koagulacijom.

hf Surg® radi na frekvenciji od 2,2 MHz, što je 2.200.000 valnih ciklusa u sekundi. Kada se pravilno koristi, neće doći do promjene boje niti nekroze, a tretirano područje brzo zacjeljuje sa minimalnom boli. Tehnika rezanja je toliko tanka i minimalno invazivna koliko to najfina elektroda dozvoljava i propisuje.
Rad se obavlja u području s malo krvi, a u nekim slučajevima čak i bez krvi, u usporedbi sa skalpelom. Ništa ne stoji na putu bolje, optimalne vidljivosti! Ono što se može bolje vidjeti, može se i bolje i preciznije tretirati!
Filtrirani val posjeduje izvanrednu moć rezanja s gotovo nultom koagulacijom. Stoga je pogodan za sljedeće indikacije: proširenje sulkusa, gingivektomija, otvorena kiretaža ili režanj kirurgija.

S druge strane, blago modulirani val se uglavnom bira za plastične radove. Rub rezanja se istovremeno koagulira tijekom incizije. Indikacije uključuju gingivoplastiku, uklanjanje hiperplazije ili operacije jezika.
Optimalna kontrola putem nožnog prekidača je ergonomska i uvijek čuva potrebnu slobodu kretanja ruku, što također doprinosi higijeni.
Visokofrekventni valovi određuju izuzetnu kvalitetu operacija uz minimalno potrebno vrijeme, najsigurniju minimalno invazivnu primjenu i optimalne rezultate operacija. Brzo zacjeljivanje rane slijedi odmah, pružajući pacijentu potpuni kvalitet života u pravom trenutku.

CIJENA PROIZVODA

Slični postovi

Pet razloga zašto bi svi stomatolozi trebali posjedovati diodni laser!

Pet razloga zašto bi svi stomatolozi trebali posjedovati diodni laser!

The Gemini je diodni laser za meka tkiva. Jedinstvena tehnologija dualne valne duljine objedinjuje valnu duljinu lasera za optimalnu apsorpciju melanina od 810 nanometara i valnu duljinu lasera za optimalnu apsorpciju vode od 980 nanometara.

1101
ISTRAŽIVANJE: Koncept liječenja pacijenata s malim brojem zubi kombiniranom protezom

ISTRAŽIVANJE: Koncept liječenja pacijenata s malim brojem zubi kombiniranom protezom

ISTRAŽIVANJE MATEJA KULIŠA: Koncept liječenja pacijenata s malim brojem zubi kombiniranom protezom retiniranom dvostrukim krunicama na zubima i implantatima. Dentalni implantati koriste se uspješno desetljećima kao zamjena za izgubljene zube...

1211
Gelatamp - srebro dobro kao zlato!

Gelatamp - srebro dobro kao zlato!

Gelatamp by Roeko za pouzdani tretman nakon ekstrakcije brzo zaustavljanje krvarenja stabilizacija krvnog ugruška nesmetana i potpuna resorpcija djelotvornost...

8772

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.