NOVA MPF HIBRIDNA ČETKA

1226
NOVA MPF HIBRIDNA ČETKA

Najinovativniji vrh četkice na svijetu na stomatološkom tržištu stvorio je MPF Brush Co.

Problem:
Tijekom posljednjih godina, tržište dentalne medicine suočilo se sa smanjenjem dostupnosti prirodnih dlaka, što dovodi do brzog rasta cijena.

Rješenje:
MPF Brush Co. (uz pomoć svojih njemačkih proizvođača četkica) pronašao je način za stvaranje izvanrednog vrha četkice, koji će ZAUVIJEK promijeniti tržište zubnih četkica!


HOW IT WORKS

MPF-ova patentirana ideja (A.N.: CY202200003) bila je stvoriti mješavinu vrhova četke koja će se sastojati od sintetičke (70%) i kolinsky (30%) dlake, a sadržavat će poseban upijajući materijal za vrhove u jezgri dlake, koji oponaša upijajuće djelovanje prirodne kose.
Rezultati su četka koja ima potpuno isti osjećaj i iskustvo rada kao prirodna kosa, bez ugrožavanja učinkovitosti, po pristupačnoj cijeni.

KOL-ovi iz cijelog svijeta isprobali su ovu četku i dali su izvanredne povratne informacije.
Sada je vaš red da ga isprobate.

Slični postovi

Intervju s vrhunskim tehničarom i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

Intervju s vrhunskim tehničarom i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

"Praksa sama po sebi nije dovoljna... Teorija sama po sebi nije dovoljna… Jednako važne su obje…znanje je moć, dok je neznanje strah." Kratak intervju s ovim vrhunskim predavačem pročitajte u nastavku teksta.

2999
Andreas Chatzimpatzakis - zubni tehničar

Andreas Chatzimpatzakis - zubni tehničar

Andreas je službeni instruktor za Kuraray-Noritake, te član i predavač za Noritake Greek Study Club.

3104
MPF Optimum

MPF Optimum

Poboljšanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla. MPF inzistira na visokokvalitetnim četkama. Dlake su visoke kakvoće i stoga su daleko bolje od onih sintetičkih koje se trenutno nude na tržištu. Vrh četke se može zamijeniti.

2851

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.