NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

1990
NextDent Denture 3D+ Classic Pink & NextDent Ortho Flex

Ukupni raspon boja proširen je na šest boja što omogućuje dentalnim laboratorijima i klinikama da isporuče konačni proizvod koji se usko podudara s gingivom pacijenta radi prirodnog izgleda.

NextDent najavio je izlazak novog 3D materijala za tiskanje NextDent Ortho Flex, a također su predstavili i Classic Pink; novu boju za NextDent Denture 3D+. S novim dodatkom, Nextdent sada ima najveću dostupnu paletu boja za baze proteza na tržištu.

NextDent Denture 3D+ je biokompatibilni materijal klase IIa, FDA ga je odobrio kao certificirani medicinski proizvod za Europu. To je pravi izbor!


NextDent Denture 3D+
Tiskajte protetske baze

NextDent Denture 3D+ je biokompatibilan materijal klase IIa pogodan za tiskanje svih vrsta mobilnih baza proteza.

Ovaj materijal ima izvrsna mehanička svojstva i usporediv je s konvencionalnim materijalima za protetske baze. Dostupan je u bojama: Dark Pink, Light Pink, Opaque Pink, Red Pink, Translucent Pink i novoj boji Classic Pink.


NextDent Ortho Flex
Transparentan 3D materijal za tiskanje udlaga i retainera

NextDent Ortho Flex je prozirni biokompatibilni materijal klase IIa razvijen za 3D tiskane zubne udlage i retainere. Ravnoteža optičkog izgleda i mehaničkih svojstava u kombinaciji s izvrsnom kvalitetom tiska i dugotrajnom stabilnosti čini ovaj materijal savršenim rješenjem za izradu udlaga i retainera.

Ovaj materijal karakterizira jasan i proziran izgled. NextDent Ortho Flex nudi visoku otpornost na lom, savršenu točnost i visok stupanj fleksibilnosti.

Slični postovi

3D Printer NextDent™ 5100

3D Printer NextDent™ 5100

NextDent 5100, kojeg pokreće Figure 4TM tehnologija, omogućuje 3D printanje velikom brzinom za proizvodnju dentalnih naprava i odljeva.

5802
 CROWNTEC - izjemna smola za 3D tisk

CROWNTEC - izjemna smola za 3D tisk

CROWNTEC- je vrhunska kompozitna smola koja se može koristiti za aditivnu proizvodnju biokompatibilnih trajnih nadoknada uključujući krunice, inleje, onleje, ljuskice i umjetne zube za proteze. Ovaj materijal odobren od strane FDA (Američke...

763
Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Platforma za ispis male veličine koja koristi LCD tehnologiju nudi kompletan radni protokol u kombinaciji s novim NextDent Wash&Cure za naknadnu obradu. Ovaj pouzdani protokol pruža rješenje jednostavno za korištenje za 3D ispis s rezultatima...

1538

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.