Nudimo Vam cjelovito rješenje najviše kvalitete - Durr Dental

1138
Nudimo Vam cjelovito rješenje najviše kvalitete - Durr Dental

Dürr Dental AG osnovali su 1941. braća Karl i Wilhelm Dürr iz Gechingena. Sjedište tvrtke Dürr Dental je u Bietigheim-Bissingenu, gdje se oko 400 zaposlenika bavi proizvodnjom, istraživanjem i razvojem.

Dürr Dental Group trenutno ima oko 1.000 zaposlenika širom svijeta, ima urede u 40 zemalja, a samo u 2013. ostvario je prihode od 210 milijuna eura. Naziv tvrtke već je desetljećima sinonim za napredak i inovacije na području stomatologije. Razvoj Dürr Dental-a može se pripisati mnogim standardima suvremene kirurgije. Paleta proizvoda tvrtke također uključuje jednokratne proizvode i specijalizirane dodatke za aspiriranje, obuhvata digitalizaciju ordinacije od intraoralnog skena, softvera, 3D CT-a do izrade Surgical Guide-a.

Svi nude samo dio sustava, Durr Dental nudi sve

Stomatolozi diljem svijeta rado poklanjaju svoje povjerenje Dürr Dental-u. Tvrtka nudi niz sustavnih rješenja u području dijagnostičkih sustava, higijene i instrumenata.

Martin Dürrstein naglašava: „Tijekom svog razvoja, Dürr Dental postavlja visoke standarde za inovacije i tehnologiju. Imamo kvalitetna rješenja za sve probleme. " Kako bi osigurao najviši mogući standard proizvoda, Dürr Dental kompletan proizvodni proces dovršava u vlastitim pogonima u Njemačkoj.

Kako bi se osigurala najviša moguća razina kvalitete, tvrtka obavlja praktički svu proizvodnju na svom poslovnom mjestu u Njemačkoj. Ime Dürr Dental već sedam desetljeća predstavlja tehnološki napredak, inovacije i kvalitetu u zubarskom području širom svijeta.

Napravljeno u Njemačkoj

Poznata etiketa "Made in Germany", koja je u prošlosti značila standardni simbol kvalitete proizvoda, više neće biti dovoljna da bi išla u korak s međunarodnom konkurencijom. U vrijeme kada zahtjevi zakona postaju stroži, tvrtka u cjelini mora pokazati dokaz da udovoljava međunarodnim standardima kvalitete.

Od 22. prosinca 2010. DÜRR DENTAL AG ima status „ovlaštenog ekonomskog operatera za AEO-C“. Kao tvrtke s certifikatom AEO-C, kupci imaju prednosti pojednostavljenog postupka carinjenja.

DÜRR DENTAL AG svrstava se među najbolje MSP u Njemačkoj, tvrtka je osvojila brojne nagrade i priznanja za društvenu odgovornost, zdravstvene komunikacije, poduzetničke nagrade za poslovni uspjeh i brojne nagrade za dizajn.

Slični postovi

VistaScan Nano Easy – pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici

VistaScan Nano Easy – pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici

Uz VistaScan Nano Easy na raspolaganju vam je moderan skener slikovnih ploča s izvrsnom kvalitetom slike.

1988
Saznajte zašto je Dürr Dental prvoklasni separator amalgama

Saznajte zašto je Dürr Dental prvoklasni separator amalgama

Dürr Dental amalgamski separatori pouzdano uklanjaju amalgam iz otpadnih voda vaše stomatološke stolice/jedinice pomoću preciznog centrifugalnog uređaja u kombinaciji s hidrodinamičkim sustavom samočišćenja visokih performansi.

2553
VistaScan Mini View – Skener slikovnih ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir za intraoralne formate

VistaScan Mini View – Skener slikovnih ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir za intraoralne formate

VistaScan Mini View čini dijagnostiku slikovnih ploča bržom, pouzdanijom i praktičnijom za stomatologe.

2411

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.