Otkrijte Bien-Air Dental koji postavlja standard za ljestvicu više

2085
Otkrijte Bien-Air Dental koji postavlja standard za ljestvicu više

Otkrijte Bien-Air Dental koji uvijek postavlja standard za ljestvicu više
 

Bien-Air Technologies razvija, proizvodi i prodaje uređaje i sustave različitih dentalnih i kirurških specijalnosti. Tvrtka ima osam podružnica kojima upravlja iz svog sjedišta u Bienneu, Švicarska.

Proizvode najbolje instrumente kao što su mikromotori, turbine i kolječnici kako bi pojednostavili rad praktičara i stalno poboljšali komfor pacijenta. To je cilj tvrtke Bien-Air od njezina nastanka 1959. godine.


Bien-Air je 1959. godine osnovao David Mosimann kako bi razvio medicinske instrumente koji bi poboljšali rad za medicinske praktičare. Tvrtka je 1965. razvila svoju prvu zračnu turbinsku dentalnu bušilicu, a 1970. i prvu potpuno električnu dentalnu bušilicu.

 




Beskrajna potraga za inovacijama – Bien-Air

Bien-Air Dental, obiteljska tvrtka sa sjedištem u švicarskom Bielu, dio je grupacije Bien-Air Medical Technologies.

Ova švicarska tvrtka je proizvođač stomatoloških instrumenata i svjetski lider koji vam je na usluzi već više od 50 godina.

Ergonimija, preciznost i pouzdanost u središtu su razvoja svakog novog proizvoda. Posvećujući svakodnevno veliku pažnju profesionalcima, Bien-Air je napravio brojne inovacije uvijek postavljajući standard za ljestvicu više.

Istinska kultura izvrsnosti savršeno se slaže s tradicijom švicarskih proizvoda iz renomirane doline satova.

Njihovo obećanje za budućnost je nastaviti s inovacijama, ponuditi najnaprednije i najpouzdanije dentalne instrumente. Olakšanje rada iz dana u dan. Za udobnost vaših pacijenata.



 

Švicarska kvaliteta

Odlučna da zadovolji potrebe svojih kupaca, tvrtka nije štedjela napore da postigne sve veću pouzdanost. Moderne tehnike obrade i stroge kontrole u svakoj fazi proizvodnje i montaže bili su ključ prema proizvodima besprijekorne kvalitete. Na tržište su plasirane od međunarodne distribucijske mreže. Podržana visoko kvalificiranim osobljem, uprava je primjenila ovu rigoroznu politiku na sve svoje usluge. Rezultati su uskoro bili vidljivi. Bien-Air SA je sada certificiran u skladu s normama ISO 13485 i smjernicom EEC 93/42.
 


Šest desetljeća prosperiteta

Kako bi zadovoljili stalno rastuću potražnju, Bien-Air progresivno širi svoju paletu proizvoda. Prateći stomatološke instrumente i laboratorijske uređaje, ENT mikrokirurgija i, u novije vrijeme, implantologija su nova područja djelovanja u kojima pouzdanost i sigurnost igraju dominantnu ulogu. Za provedbu ove korporativne politike, u Saignelégieru, kanton Jura, je 1970. otvorena prozvodna grana. Godine 1987. matična se tvrtka preselila u novu, dobro osvjetljenu, prostranu i klimatiziranu zgradu. Godina 1998. označila je novu fazu s proširenjem zgrada u Bienneu i Saignelégieru. Ove transformacije omogućile su optimatizaciju internih tokova. Novi prostori donijeli su udobnost i veću efikasnost dinamičnoj tvrtki koja je 2019. proslavila svoju 60. obljetnicu.

Slični postovi

BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok raspon restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su nevjerojatno moćne i...

3287
MCX LED mikromotor- najmanji među velikima

MCX LED mikromotor- najmanji među velikima

MCX LED s podesivim svjetlom je najmanji i najlakši Bien-Airov mikromotor bez četkica. Kombinacijom MCX-a i Micro-Series priključaka dobivate instrument koji je manji od turbine i koji jamči nenadmašne performanse.

2596

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.