Poboljšajte sigurnost svojih pacijenata s novim EVO.15

1169
Poboljšajte sigurnost svojih pacijenata s novim EVO.15

Dizajniran za moderne izazove
Kolenjak EVO.15 jedinstveni je instrument koji postavlja nove standarde u radu i unosi revoluciju u područje sigurnosti pacijenata. Odlikuje ga švajcarska preciznost s nenadmašnom izdržljivošću i savršenom ergonomijom. Otkrijte što EVO.15 kolenjak čini nezamjenjivim instrumentom u svakodnevnoj praksi.

Vrhunska preciznost i izdržljivost
Primena najsavremenije tehnologije omogućuje spoj preciznosti i visoke učinkovitosti, utjelovljene u novoj generaciji kolenskog zgloba EVO.15. Napredni mehanizam okretanja i fiksiranja burgije, Accu-Chuck PreciPlus™, savršen je primer revolucionarnosti ovog instrumenta. Umanjuje pojavu buke i vibracija, što značajno doprinosi stabilnosti tokom rada, nezavisno od  brzine okretanja. Glava rotora kolenjaka EVO.15 izrađena je po narudžbi, što značajno produžava radni vijek u poređenju sa drugim konvencionalnim modelima. Najnaprednije tehnike inženjeringa, zajedno sa našom stručnošću i trogodišnjom garancijom, osiguravaju Vam nenadmašan proizvod čijoj kvaliteti konkurencija ne može parirati već 60 godina.

Kombinacija učinkovitosti i jednostavnosti korištenja
Praktičnost iznad svega. Zbog male veličine EVO.15, zaboravit ćete da rukujete instrumentom tako visokih performansi. Njegova mala glava od nerđajućeg čelika otporna je na vibracije i omogućuje vam lak pristup trećim kutnjacima. Kao deo Bien-Air micro serije, mala težina jastučića za kolenjak dodatno pomiče granice udobnosti sa poboljšanom ravnotežom i smanjenim zamorom ruku i ručnog zgloba.  Svaki aspekt Evo.15 steznika za kolenjak pažljivo je razmotren kako bi pružio maksimalnu udobnost pri radu. Unapređeni sistem mlaznica "Accu-Spray Quattro Mix™", s višestrukim optičkim sistemom "dualook™", pridonosi pouzdanom hlađenju operativnog polja i pruža jasnu vidljivost.

Pouzdanost kojoj vaši pacijenti vjeruju
Od svih značaja kolenjaka  EVO.15, sigurnost pacijenata je na prvom mjestu. Bien Air patentirani CoolTouch+™ zaštitni mehanizam protiv rasipanja topline smanjuje mogućnost opekotina na nulu. Također, izuzetno učinkovit sistem pričvršćivanja burgije dodatno pridonosi pouzdanosti tokom rada. Sve to zajedno čini EVO.15 najsigurnijim kolenjakom ikada napravljenim.

PREUZMITE BROŠURU

↓ Brošuru možete preuzeti ispunjavanjem obrasca ↓

  Obrazac za brošuru:

Slični postovi

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

Accu-Spray s LED svjetlom Ovaj visoko precizni sustav je sastavljen od tri odvojena mlaza zraka i vode s čim se pruža sveobuhvatno hlađenje borera i mjesta rada. U kombinaciji sa Led svjetlom, intraoralna vidljivost je zagarantirana....

3375
Bien-Air Chiropro L implantološki sustav – povećajte svoja očekivanja

Bien-Air Chiropro L implantološki sustav – povećajte svoja očekivanja

Sa svojim unaprijed programiranim operativnim slijedom i racionalnom ergonomijom, Chiropro L je savršen partner za vaše implantološke i oralno kirurške zahvate. Chiropro L podržava 8 glavnih implantacijskih sustava na tržištu.

2509
Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne kirurge!

Chiropro Plus, specijalno dizajniran za oralne kirurge!

Jednostavnost. Kamen temeljac novog proizvodnog asortimana motora za oralnu kirurgiju I implantologiju iz Bien-Air Dental-a. Tijekom dizajniranja ova dva nova sustava, sve je usmjereno na to da se ova pametna rješenja naprave jednostavnijim za...

768

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.