Prednost Ministara S: Postizanje savršenog pristajanja za materijale bilo koje debljine

731
Prednost Ministara S: Postizanje savršenog pristajanja za materijale bilo koje debljine

Kompaktna jedinica za kalupljenje pod pritiskom Ministar S opremljena  tehnologijom skeniranja: skener čita kodiran materijal, čime se dobivaju svi neophodni podaci poput vremena zagrijavanja, temperature i vremena hlađenja. Drugim riječima: precizni rezultati kalupljenja pod pritiskom se dobivaju u rekordnom vremenu zahvaljujući iznimno brzom, patentiranom grijaču sa radnim pritiskom od 4 bara, koji se može podešavati pomoću regulatora pritiska. Nove generacije uređaja opremljene su jednostavnom tipkovnicom koja je zaštićena membranom i velikim zaslonom.

Radna temperatura se postiže instantno rotiranjem patentiranog grijača  preko materijala nakon skeniranja ili unošenja vremena grejanja- i materijal se termički oblikuje.
Ministar S koristi iste provjerene principe kao i SCHEU-DENTAL strojevi za kalupljenje pod pritiskom, zagrijavanjem strane materijala koji je postavljen direktno preko modela, što rezultira povećanjem temperature površine do 600 C. Zahvaljujući ovome i radnom pritisku od 4 bara, postižu se garantovano precizni i potpuno individualizovani rezultati svih materijala debljine od 0,1mm do 5mm debljine. Jedinstvena termostatitska kontrola grijača osigurava stalne temperature grijanja, neovisno o o vanjskim utjecajima, poput sobne temperature i napona. Rezultat je savršeno zagrijani materijal i kalupi koji se mogu ponovo koristiti.
Ergonomski dizajnirani držač loptica omogućuje potpunu kontrolu za precizno postavljanje i prekrivanje modela. Višak loptica  automatski ulazi u kanal koji okružuje bazu i jednostavno se vraćaju nazad u držač. Poklopac loptica sprječava lijepljenje loptica za zagrijane meke materijale i može se više puta koristiti.
Tipkovnica je namijenjena za programiranje i praćenje svih radnih programa, dok se na zaslonu prikazuju svi važni podaci tijekom rada. Radni pritisak je prikazan tijekom cijelog procesa kalupljenja. Optički i akustični signali podržavaju rukovanje tijekom radnog procesa npr kada vrijeme grijanja prođe. Kada je zatvorena komora pod pritiskom, preprogramirani period hlađenja automatski počinje. Njegov kraj je označen kako optički na zaslonu i preko Led-a tako i zvučno. Tipka AIR kontrolira brzo oslobađanje pritiska u komori.
Svi neophodni podaci poput temperature, vremena zagrijavanja i hlađenja se direktno programiraju zahvaljujući unosu barkodova otisnutih na svakom SCHEU-DENTAL materijalu. Ergonomski dizajn skenera omogućava potpunu jednostavnost korištenja. Korišćenjem funkcije skeniranja, greške tijekom programiranja ili odabir pogrešnog materijala se mogu potpuno izbjeći. Sve neophodne informacije korisniku za upotrebu i rad  su prikazane na velikom ekranu tijekom ručnog unošenja.

Tehnički podaci: 230 V
Snaga 230 V, 750 W
Radni pritisak 0.5 - 4.0 bar
Dimenzije 500 x 210 x 400 mm
Težina 9 kg
 ↓ BROŠURA 
Preuzmite PDF (na engleskom) ispunjavanjem obrasca u nastavku.

  Obrazac:

Slični postovi

Uređaj za automatsko toplo tlačenje BIOSTAR®

Uređaj za automatsko toplo tlačenje BIOSTAR®

Svestrani stroj za tehniku toplog tlačenja za sve primjene u dentalnoj tehnici i ortodonciji, opremljen tehnologijom skeniranja i radnim tlakom od 6,0 ​​bara s podesivim ventilom za smanjenje tlaka na jedinici. Jedinstveni termički kontrolirani...

1216
CA® CLEAR ALIGNER - PRAVI KONCEPT ZA SVAKU POTRAŽNJU.

CA® CLEAR ALIGNER - PRAVI KONCEPT ZA SVAKU POTRAŽNJU.

Moćan materijal za tehniku toplog tlačenja s fleksibilnim elastomernim slojem. Više izdržljivosti, manje pritiska: CA® Pro postavlja nove standarde u terapiji alignerima. Fleksibilna elastomerna jezgra u tvrdo elastičnoj dvostrukoj ovojnici...

1077
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontski softver za ordinaciju i laboratorij

OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontski softver za ordinaciju i laboratorij

Poboljšana verzija provjerenog OnyxCeph3™ CA® SMART 3D-a i dalje je usredotočena na potrebe vlasnika laboratorija u smislu preciznog planiranja, transpozicije i kontrole rješenja za digitalne alignere i multiband naprave . Osim već postojećih...

1389

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.