PREDSTAVLJAMO CAD/CAM Dentalni laboratorij Marin Grabovac

6186
PREDSTAVLJAMO CAD/CAM Dentalni laboratorij Marin Grabovac

U svibnju 1993. godine Marin Grabovac je osnovao Dentalni laboratorij Marin Grabovac koji se nalazi u Rijeci, Ante Mandića 35 a.



Od osnutka do danas laboratorij je prešao veliki put u razvitku, počevši od jednog zaposlenika i to samog  osnivača Marina Grabovca, do danas kada laboratorij broji 7 zaposlenika. Jedan od njih je mlada nada našeg laboratorija, sin Hrvoje koji je odlučio krenuti očevim stopama i sada uspješno vodi, tehnološki unaprijeđuje te podiže laboratorij na jedan novi nivo u njihovoj struci. 


Laboratorij je 2010. među prvima u Rijeci počeo koristiti CAD/CAM tehnologiju.

Osobito su ponosni na sve mlade i kvalitetne ljude koji su svoje znanje stekli i usavršili u laboratoriju kroz sam rad, ali i brojne edukacije i tečajeve. 

Laboratorij se prostire na 150 kvadratnih metara i pokriva sva područja dentalne tehnike. 

Dentalni laboratorij Marin Grabovac ponosi se svojom brojnom tehnologijom koju po- sjeduje kao što je Amanngirrbach-ov skener i exocad softwer, YenaDent glodalica za metal, titan, pmma, vosak, e.max i cirkon, 3D printer Microlay za printanje radnih i ortodonskih modela, kirurških šablona te privremenih radova. Od materijala koji se koriste  za izradu radova preferiraju GC keramiku i kompozit, jer pomoću tih materijala dobivaju visoko- kvalitetne radove kao što su cirkon-keramički, metal-keramički i bezmetalni keramički mostovi i mostovi od punog cirkona. Poseban fokus bi stavili na fiksno protetske radove kao što su titan kompozit na zavidavanje te na bezkompromisnu preciznost, maksimalni dosjed i prirodnost svih radova.

Laboratoriju je jako važna kvalitetna komunikacija i suradnja sa kolegama tehničarima i stomatolozima, jer kako bi rekao jedan  stomatolog iz njihovog tima: „Stomatolog i tehničar čine jedan tim i bez timskog rada obje strane nema kvalitetnih rezulata!“. Ta rečenica je postala geslo laboratorija. 

S obzirom da se današnja tehnologija razvija brzinom svjetlosti radi kvalitete radova, konkurentnosti i razvoja laboratorija kao i zadovoljstva stomatologa i pacijenta jako je važno držati korak s tehnološkim napretkom koji laboratorij ostvaruje kroz brojne edukacije i tečajeve.

Za kraj su iz laboratorija poručili:

Naš cilj je i u budućnosti pratiti razvitak tehnologije te pružati usluge s kojima će biti zadovoljni kolege stomatolozi i pacijenti. Svakim danom težimo stepenici više u ponudi, kvaliteti i obuci zaposlenika. I znate kako kažu: „Na mladima svijet ostaje!“  tako ćemo i mi težiti da ono što smo osnovali i podigli na noge prepustimo našoj djeci koja su voljna kročiti našim stopama i biti bolji i kvalitetniji. 

Voditelj laboratorija je Hrvoje Grabovac rođen 1989 godine u Rijeci. Od 2008.god radi kao zubni tehničar, a od 2010. kreće sa CAD/CAM sustavom. Sudjelovao je na puno raznih tečajeva. Jako puno truda ulaže u to, da laboratorij bude na visokoj razini i kvaliteti.

 

 

 

 

 

 

 

Slični postovi

Dentalni laboratorij Štrosar Ivan

Dentalni laboratorij Štrosar Ivan

Ivan Štrosar 2013. godine osniva novi dentalni laboratorij. samog početka ideja je bila okupiti oko sebe tim ljudi koji su iskusni i kompetentni u svojim područjima rada, a po potrebi mogu se uključiti i u sve ostale grane posla.

4026
Otkrijte Bien-Air Dental koji postavlja standard za ljestvicu više

Otkrijte Bien-Air Dental koji postavlja standard za ljestvicu više

Bien-Air Technologies je švicarska tvrtka koja je proizvođač stomatoloških instrumenata i svjetski lider. Proizvode najbolje instrumente kao što su mikromotori,turbine i kolječnici kako bi pojednostavili rad praktičara i stalno poboljšali komfor...

2075

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.