Prezentacija tvrtke Gramm Dental na temu pozlate i galvanoformiranja

1105
Prezentacija tvrtke Gramm Dental na temu pozlate i galvanoformiranja

U prostorijama tvrtke Dental Medical u Mariboru je Rainer Schwarz 10. rujna 2018. održao  prezentaciju na temu "Galvanizacija teleskopskih krunica i pozlata kobalt-krom proteza".


Na samom početku uslijedila je kratka prezentacija tvrtke Gramm Technick GmbH od strane gospođe Karin Schiffner, šefice odjeljenja, i gospodina Rainera Schwarza, tehničkog menadžera odjeljenja.

Nakon kratke prezentacije, uslijedio je proces galvanoformiranja na cirkon i CrCo primarnoj teleskopskoj krunici. Objašnjen je način pripreme i funkcioniranja samog procesa galvanoformiranja.  Zatim su uslijedile pripremne radnje za neplemenite teleskopske krune s 1° i 2° i sam početak procesa galvanizacije.

Nakon toga je započeta galvanizacija parcijalne proteze te su navedene instrukcije za završnu obradu.

Tvrtka Gramm, s 20 godina iskustva iz područja dentalnog elektroformiranja, vrši konstantno unapređivanje s GAMMAT®optimo2. To je jedini sustav koji Vas korak po korak vodi kroz cijeli proces.

Na sljedećim slikama možete pogledati kako je sve proteklo:

 

 

Slični postovi

GAMMAT® Optimo 2 - Izrada od čistog zlata tehnikom galvanoformiranja

GAMMAT® Optimo 2 - Izrada od čistog zlata tehnikom galvanoformiranja

U sustavu GAMMAT Optimo2 uključeno je sve što trebate za početak rada. Rad s uređajem je jednostavan. Ekran u boji osjetljiv na dodir vodi korisnika kroz postupke i ispisuje sve bitne podatke potrebne za uspješnu galvanizaciju.

1936
Elektroforming u stomatološkoj protetici, magija ili stvarnost?

Elektroforming u stomatološkoj protetici, magija ili stvarnost?

Dentalne restauracije na bazi implantata koštaju više i pružaju visoku estetiku u suprotnosti sa zubnim protezama koje su cjenovno povoljnije, no nimalo estetske.

2012

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.