Proizvodi tvrtke M.P.F.

2132
Proizvodi tvrtke M.P.F.

M.P.F. Brush Co. predstavlja novi napredak za diskriminiranog keramičara. Nova M.P.F. ploča za miješanje keramike je najnovija inovacija tvrtke M.P.F. Brush Co.  Ploča dolazi u crnoj kutiji s talijanskim mramorom, na kojoj zbog kapilarne sile dolazi do vlaženja keramičkog praha. Ovaj jedinstveni Marble omogućuje kontroliranoj količini vode da prožme i navlaži najlonski radni list, kako bi se omogućilo ravnomjerno vlaženje keramike. Neće doći do prekomjernog vlaženja keramičkog materijala a keramičaru će omogućiti konzistentniju i obradljiviju keramičku mješavinu. Najlonski radni list koji prekriva mramor je nježniji prema Kolinsky kistovima, kao npr. prema M.P.F. oprugom aktiviranom Kolinsky kistu,  i pomaže pri održavanju finijeg položaja tijekom dužeg vremenskog razdoblja.

Ploča za miješanje dolazi s dva najlonska radna lista koji su izdržljivi i lako se čiste. Također nudimo i plastični radni list za miješanje nijansi, koji se nalazi na unutarnjoj strani prozirnog plastičnog poklopca. Ovaj list omogućuje keramičaru da zabilježi određenu nijansu  iz radne ploče u svakom trenutku pojedinog sloja koristeći vodootporni marker, koji se jednostavno može očistiti krpom i alkoholom, kako bi se mogao ponovno koristiti.


M.P.F. All Bright dijamantna pasta bi se trebala koristiti nakon što se keramička ili kompozitna površina obradi s našim finim gumenim polirerima. Potom se nanese mala količina paste na filcanu krpu te se uz primjenu laganog pritiska pri 8000 – 12000 okr/min polira do visokog sjaja.
Svaka staklenka sadrži 11 g dijamantne paste.



M.P.F. posuda za ispiranje kistova je osmišljena kako bi se nadopunio M.P.FV. oprugom aktivirani sustav kistova. Ovaj jedinstveni dizajn uključuje posudu za vodu, spužvu i zaštitnu stražnju ploču sve u jednoj jedinici. Kada se kist radi čišćenja umače u posudu tada moramo naglim pokretom otresti višak vode s četkice. Izvodeći ovaj pokret višak vode se istiskuje iz glave četkice i pri tome nastaje neuredan radni prostor. S M.P.F. posudom za ispiranje kistova se višak vode sada zadržava na zaštitnoj ploči i time se sprečava da višak vode stvori neuredan radni stol.

M.P.F. posuda za ispiranje kistova je izrađena od vrlo izdržljive plastike i može se bez problema oprati ili očistiti parom.

M.P.F. posuda za ispiranje kistova je dizajnirana da odgovara i dešnjacima i ljevacima!

Slični postovi

Intervju s vrhunskim tehničarom i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

Intervju s vrhunskim tehničarom i predavačem: NONDAS VLACHOPOULOS

"Praksa sama po sebi nije dovoljna... Teorija sama po sebi nije dovoljna… Jednako važne su obje…znanje je moć, dok je neznanje strah." Kratak intervju s ovim vrhunskim predavačem pročitajte u nastavku teksta.

2999
MPF Optimum

MPF Optimum

Poboljšanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla. MPF inzistira na visokokvalitetnim četkama. Dlake su visoke kakvoće i stoga su daleko bolje od onih sintetičkih koje se trenutno nude na tržištu. Vrh četke se može zamijeniti.

2851
NOVA MPF HIBRIDNA ČETKA

NOVA MPF HIBRIDNA ČETKA

MPF-ova patentirana ideja (A.N.: CY202200003) bila je stvoriti mješavinu vrhova četke koja će se sastojati od sintetičke (70%) i kolinsky (30%) dlake, a sadržavat će poseban upijajući materijal za vrhove u jezgri dlake, koji oponaša upijajuće...

1225

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.