Prva paleta za zagrijavanje kompozitnih materijala!

565
Prva paleta za zagrijavanje kompozitnih materijala!

Predstavljamo vam prvu MPF paletu za zagrijavanje kompozitnih materijala. Ova jedinstvena inovacija dizajnirana je da kompozit učini fleksibilnijom konzistencijom koja olakšava korisniku manipulaciju kompozitom prilikom restauracija malih ili velikih ispuna, posebno u slučajevima kada je potrebno intenzivno prilagođavanje desni. Kutija palete je izrađena od polikarbonatnog materijala poznatog kao "Makrolon" i ima stabilna UV svojstva koja sprječavaju izravno UV svjetlo da polimerizira kompozit unutar palete. Također, poklopac palete ima mogućnost ostati otvoren na željenoj visini kako bi se spriječilo direktno svjetlo iz laboratorijskog okruženja.

 

Staklena ploča se zagrijava putem elementa koji je pričvršćen na dno staklene ploče i povezan je s elektronikom na glavnom dijelu palete putem plastičnog konektora. Debljina staklene ploče iznosi 6 mm kako bi se smanjio rizik od pucanja pri različitim temperaturama. Paleta ima tipku za uključivanje/isključivanje na gornjem desnom dijelu unutar palete. Istom tipkom se može promijeniti prikaz temperature na LCD zaslonu s Celzijusa na Fahrenheite jednim pritiskom. Ako se tipka za uključivanje/isključivanje drži pritisnutom 3 sekunde, paleta će se isključiti.
LCD zaslon prikazuje trenutnu temperaturu staklene ploče, bilo u Celzijusima ili Fahrenheita, a temperatura se može povećavati ili smanjivati pomoću tipki +|- . Nakon odabira željene temperature, paleti je potrebno nekoliko minuta da dostigne željenu temperaturnu razinu. Paleta dolazi s strugalicom koja se koristi za čišćenje ostataka kompozita s staklene površine bez oštećenja. Nakon uklanjanja ostataka kompozita sa stakla strugalicom, površinu stakla možete očistiti čistim papirnatim ručnikom i alkoholom.Paleta će se automatski isključiti nakon 5 sati ako slučajno ostavite jedinicu uključenu.

Slični postovi

Andreas Chatzimpatzakis - zubni tehničar

Andreas Chatzimpatzakis - zubni tehničar

Andreas je službeni instruktor za Kuraray-Noritake, te član i predavač za Noritake Greek Study Club.

3105
MPF Optimum

MPF Optimum

Poboljšanje alata doprinosi lakšem i boljem obavljanju određenog posla. MPF inzistira na visokokvalitetnim četkama. Dlake su visoke kakvoće i stoga su daleko bolje od onih sintetičkih koje se trenutno nude na tržištu. Vrh četke se može zamijeniti.

2851
NOVA MPF HIBRIDNA ČETKA

NOVA MPF HIBRIDNA ČETKA

MPF-ova patentirana ideja (A.N.: CY202200003) bila je stvoriti mješavinu vrhova četke koja će se sastojati od sintetičke (70%) i kolinsky (30%) dlake, a sadržavat će poseban upijajući materijal za vrhove u jezgri dlake, koji oponaša upijajuće...

1228

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.