Rekonstrukcija izlaznog profila mekih tkiva

363
Rekonstrukcija izlaznog profila mekih tkiva

Prikaz kliničkog slučaja s naglaskom na novu metodu koja koristi prilagođene anatomske kapice u jednom kirurškom koraku

Kondicioniranje mekih tkiva oko implanta je temeljni korak u dobijanju anatomski oblikovane nadoknade prirodnog izgleda s povoljnim higijenskim aspektima što pacijentu omogućuje učinkovitu kontrolu pojave plaka standardnim metodama održavanja oralne higijene. Korištenje anatomski oblikovanih kapica za zacjeljivanje tijekom kirurškog zahvata je jednostavan način da se postigne poboljšanje dimenzija okolnih mekih tkiva kao i da se uvjetuje topografija mekih tkiva na učinkovit a opet jednostavan, brz i jeftiniji način.


Početna situacija na prezentaciji: vidljiva horizontalna resorpcija mekih i tvrdih tkiva. Klinički pregled i preoperativni periapikalni snimak.


Periapikalni snimak i klinički pregled godinu dana nakon operacije. Uspiješna restauracija anatomije regije, s mekotkivnim konturama i harmoničnom topografijom sa susjednim zubima, i izvanredna oseointegracija implanta bez gubitka kosti i odgovarajućom visinom kosti u međuprostoru.

Ovaj prikaz kliničkog slučaja demonstrira jednostavniju metodu i protokol za odabir i izradu anatomske kapice za iscjeljivanje i dubliranje posta za uzimanje otiska za poboljšanje dimenzija i topografije mekih tkiva oko implanta u jednom koraku i kasnije točno registrovanje. Proces odabira i adaptacija standardnih implantnih komponenata u anatomski oblikovane komponente se provodi u ordinaciji korišćenjem posebnog sustava alata.

 ↓ PRIKAZ KLINIČKOG SLUČAJA 
Preuzmite cijeli prikaz o kliničkom slučaju (na engleskom) ispunjavanjem obrasca u nastavku.

  Obrazac:

Slični postovi

DENTAL RATIO tvrtka kojoj verujete!

DENTAL RATIO tvrtka kojoj verujete!

Dobro došli u Dental Ratio: Ima reputaciju za isporuku visoko kvalitetnih preciznih proizvoda bez kompromisa. Nudi ekonomičnu cijenu što omogućuje veću fleksibilnost u liječenju većeg broja pacijenata. Dostupan je u više od 25 zemalja širom...

1394
Otkrijte ROX-CERA Cerid® implantate obložene s titan-cirkonoksidom

Otkrijte ROX-CERA Cerid® implantate obložene s titan-cirkonoksidom

ROX-CERA IMPLANTATI...veća mehanička čvrstoća u kombinaciji s visokom biološkom kompatibilnošću! OKTAGON® ROX-CERA implantati izrađeni su od titana 5. stupnja i dostupni su kao TISSUE LEVEL i BONE LEVEL implantati.

1552
Vrijeme je za promjenu: Zašto je OKTAGON®BLT implantat najbolji izbor?

Vrijeme je za promjenu: Zašto je OKTAGON®BLT implantat najbolji izbor?

OKTAGON®BLT implantatni sustav koristi provjerene implantacijske koncepte iz svakodnevne prakse i kombinira jednostavnost i svestranost. Sastoji od čistog titana stupnja 4 te je dostupan u verzijama TISSUE LEVEL i BONE LEVEL.

1941

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.