SCHEU DENTAL - O NAMA

2335
SCHEU DENTAL - O NAMA

PROIZVODI SE MIJENJAJU, VRIJEDNOSTI OSTAJU.

Godine 1926. osnivač tvrtke i stomatolog Rudolf Scheu postavio je temelje za SCHEU-DENTAL. Ponosni smo na 91 godinu povijesti tvrtke, ”made in Germany”. Kao obiteljska tvrtka koja je sada u svojoj trećoj generaciji, razvijamo stomatološke proizvode i usluge koje karakterizira maksimalna preciznost. Naša pažnja prema detaljima pomogla nam je da postignemo vodeću poziciju na polju tehnike toplog tlačenja, medicine spavanja i 3D tiska te da igramo ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti dentalne tehnologije u cijelom svijetu. Ova postignuća omogućila su širom svijeta uspostavu povjerenja u naše inovativne ideje za nove proizvode. Naš ključni prioritet ostao je isti: svakodnevno pružiti vrhunsku kvalitetu uz pomoć dobro obučenog i visoko motiviranog osoblja. Kupnjom tvrti Smile-Dental GmbH i CA DIGITAL GmbH prije nekoliko godina, SCHEU-DENTAL dodao je u svoju mrežu tvrtke specijalizirane za digitalnu ortodonciju i CAD/CAM tehniku.


SAVRŠENOST JE LJUBAV ZA DETALJEM.

Realizacija složenih preciznih konstrukcija zahtijeva spretnost i iskustvo. Stoga se mnogi dijelovi tvrtke SCHEU-DENTAL i dalje proizvode ručno jer je to jedini način da se osigura najveća moguća kvaliteta preciznih mehaničkih dijelova. Naše osoblje osigurava trajno održavanje kvalitete što uključuje redovite kontrole proizvoda prema najnovijim standardima certificiranja.


SAVRŠENOST ZNAČI DONOŠENJE INOVATIVNE SNAGE I KVALITETE U ŽIVOT

U našem odjelu za istraživanje i razvoj smišljamo ideje kako bi olakšali svakodnevno opterećenje dentalnog laboratorija i ordinacije. Naši raznoliki proizvodi kombiniraju najnovija otkrića s pouzdanim terapijskim proizvodima u kojima se još uvijek osjeća izvorna inovativna snaga. Od sustava udlaga CA® CLEAR ALGINER do naše jedinice za tehniku toplog tlačenja BIOSTAR® i digitalnih proizvoda sustava IMPRIMO®: uvijek smo u potrazi za poboljšanjima i inovativnim idejama. Bez obzira istražujemo li poboljšanje smola ili razvijamo li nove proizvode za liječenje hrkanja i apneje u snu - naša uska suradnja s priznatim istraživačkim institutima i sveučilištima dovodi do sofisticiranih kvalitetnih proizvoda temeljenih na vrhunskoj tehnologiji.

Danas vam, u sklopu naše podružnice CA DIGITAL, možemo ponuditi čitav niz digitalnih usluga i proizvoda s pojedinačnim rješenjima za CA® CLEAR ALIGNER tretman ili digitalno planirani jezični retainer MEMOTAIN®.


SAVRŠENOST NA KOJU SE MOŽETE OSLONITI.

Bilo da je riječ o upitu za postavljanje vaše opreme SCHEU-DENTAL, kao što je BIOSTAR®, ili pitanju koje se odnosi na određene primjene - naše osoblje u odjelima prodaje i službe za korisnike uvijek je na raspolaganju za kompetentno savjetovanje. Želimo da od samog početka iskoristite njihove utemeljene praktične smjernice - uslugu na koju se naši kupci mogu osloniti bez obzira na problem. I to nije sve: već nekoliko godina naša SCHEU-ACADEMY redovito nudi tečajeve i seminare za stomatološke kliničare i tehničare, od tečajeva za CA® CLEAR ALIGNER i TAP® certifikate do naših radionica za tehniku toplog tlačenja i digitalne ortodoncije. Praktičnom primjenom naučit ćete kako postići još profesionalnije rezultate u budućnosti i kako implementirati nova saznanja u svoje svakodnevne rutine rada. Ovdje istražite našu široku paletu seminara i treninga za stomatološku ordinaciju i laboratorij. Ili dogovorite sastanak s našim prodajnim predstavnicima već danas - radujemo se vašem javljanju!

Slični postovi

SMART FLOW - CIJELI DIGITALNI LANAC PROCESA

SMART FLOW - CIJELI DIGITALNI LANAC PROCESA

Predstavljamo vam zajednički "set alata" koji osigurava dokazani proces u digitalnom tijeku rada. Predstavljamo SMART FLOW - cjelovitu ponudu za digitalni procesni lanac - iz jednog izvora. Nakon postupka skeniranja nudimo čitav asortiman...

1399
OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontski softver za ordinaciju i laboratorij

OnyxCeph3™ CA® SMART 3D 2.0 - Ortodontski softver za ordinaciju i laboratorij

Poboljšana verzija provjerenog OnyxCeph3™ CA® SMART 3D-a i dalje je usredotočena na potrebe vlasnika laboratorija u smislu preciznog planiranja, transpozicije i kontrole rješenja za digitalne alignere i multiband naprave . Osim već postojećih...

1425

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.