Silver Airline Kompresori- zrak pod pritiskom za najviše zahtjeve u stomatologiji

669
Silver Airline Kompresori- zrak pod pritiskom za najviše zahtjeve u stomatologiji

Kompresori Durr Dental oblikovali su imidž stomatoloških ordinacija i laboratorija diljem svijeta u posljednjih 50 godina. Durr Dental, izumitelj kompresora bez ulja, predstavlja nevjerojatno tihe kompresore visokih performansi proizvedene u Njemačkoj za stomatologiju.
Kompresori Durr Dental spajaju visoku kvalitetu s robusnošću i dugotrajnošću i gotovo da nema potrebe za održavanjem. Omogućuju tlak zraka koji vam je potreban za vašu praksu - zrak potreban za stroge higijenske zahtjeve. Durr Dental je još 1965. godine uveo sustave za sušenje svojih kompresora i postavio temelje dentalno-medicinske tehnologije jer su postali prvi proizvođač u svijetu koji nije koristio podmazivanje uljem.

Membrana za sušenje
Ne samo da osigurava da je snaga kompresora uvijek dostupna, već također omogućuje kontinuirani protok suhog zraka čak i tijekom neprekidnog rada.

Izdržljiva linearna ventilna tehnologija
Za ventile i cilindre koriste se posebni materijali koji zamjenjuju standardni sustav podmazivanja uljem.

Koncept Tandem- rješenje za opciju više
Tandem linija kompresora od tvrtke Durr dental nudi posebno visoku radnu pouzdanost i potpuno je spremna za budućnost. Uz mogućnost modularne nadogradnje, ovo je fleksibilno rješenje za moguće opcije za više.

Primo: Najmanji od Silver airline kompresora- idealno rješenje za jednog korisnika.

Duo: Klasični  kompaktni kompresor s dvocilindričnom V jedinicom i spremnikom od 20l za dva korisnika.

Trio: Kompresor visokih performansi sa tri cilindra i rezervoarom od 50 l osigurava dovoljne rezerve za tri korisnika.

Duo Tandem: Fleksibilno rješenje za zahtjeve povećanih potreba i dodatne operativne pouzdanosti. Sa svojim spremnikom od 50 l, Duo Tandem može da radi s jednom ili dvije jedinice za do 4 korisnika ukoliko je potrebno.

Quattro: Naš snažni 4- cilindrični kompresor sa spremnikom od 50l za do 4 korisnika.

Quattro Tandem: Vrhunski izvedba za zubotehničke laboratorije i velike hirurgije- spremnik od 90l s izborom od jedne ili dvije jedinice za do 8 korisnika.

Quattro P20: Najbolji način dovoda zraka s vrlo niskim ostatkom za zubotehničke laboratorije i velike hirurgije. Otporan sustav za najveću pouzdanost- do 16 korisnika.

Slični postovi

VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

To je ono što vrijedi: - Izvrsna HD kvaliteta slike čak i u video obliku - Autofokus za intraoralne, ekstraoralne i makro slike - Softverska...

1875
Saznajte zašto je Dürr Dental prvoklasni separator amalgama

Saznajte zašto je Dürr Dental prvoklasni separator amalgama

Dürr Dental amalgamski separatori pouzdano uklanjaju amalgam iz otpadnih voda vaše stomatološke stolice/jedinice pomoću preciznog centrifugalnog uređaja u kombinaciji s hidrodinamičkim sustavom samočišćenja visokih performansi.

2298
Čišći od zraka na Himalajima

Čišći od zraka na Himalajima

Saznajte više o rizicima kompresora za CAD / CAM sustave i rješenje koje nudi jedan od vodećih proizvođača na tržištu!

1318

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.