Silver Airline Kompresori- zrak pod pritiskom za najviše zahtjeve u stomatologiji

1109
Silver Airline Kompresori- zrak pod pritiskom za najviše zahtjeve u stomatologiji

Kompresori Durr Dental oblikovali su imidž stomatoloških ordinacija i laboratorija diljem svijeta u posljednjih 50 godina. Durr Dental, izumitelj kompresora bez ulja, predstavlja nevjerojatno tihe kompresore visokih performansi proizvedene u Njemačkoj za stomatologiju.
Kompresori Durr Dental spajaju visoku kvalitetu s robusnošću i dugotrajnošću i gotovo da nema potrebe za održavanjem. Omogućuju tlak zraka koji vam je potreban za vašu praksu - zrak potreban za stroge higijenske zahtjeve. Durr Dental je još 1965. godine uveo sustave za sušenje svojih kompresora i postavio temelje dentalno-medicinske tehnologije jer su postali prvi proizvođač u svijetu koji nije koristio podmazivanje uljem.

Membrana za sušenje
Ne samo da osigurava da je snaga kompresora uvijek dostupna, već također omogućuje kontinuirani protok suhog zraka čak i tijekom neprekidnog rada.

Izdržljiva linearna ventilna tehnologija
Za ventile i cilindre koriste se posebni materijali koji zamjenjuju standardni sustav podmazivanja uljem.

Koncept Tandem- rješenje za opciju više
Tandem linija kompresora od tvrtke Durr dental nudi posebno visoku radnu pouzdanost i potpuno je spremna za budućnost. Uz mogućnost modularne nadogradnje, ovo je fleksibilno rješenje za moguće opcije za više.

Primo: Najmanji od Silver airline kompresora- idealno rješenje za jednog korisnika.

Duo: Klasični  kompaktni kompresor s dvocilindričnom V jedinicom i spremnikom od 20l za dva korisnika.

Trio: Kompresor visokih performansi sa tri cilindra i rezervoarom od 50 l osigurava dovoljne rezerve za tri korisnika.

Duo Tandem: Fleksibilno rješenje za zahtjeve povećanih potreba i dodatne operativne pouzdanosti. Sa svojim spremnikom od 50 l, Duo Tandem može da radi s jednom ili dvije jedinice za do 4 korisnika ukoliko je potrebno.

Quattro: Naš snažni 4- cilindrični kompresor sa spremnikom od 50l za do 4 korisnika.

Quattro Tandem: Vrhunski izvedba za zubotehničke laboratorije i velike hirurgije- spremnik od 90l s izborom od jedne ili dvije jedinice za do 8 korisnika.

Quattro P20: Najbolji način dovoda zraka s vrlo niskim ostatkom za zubotehničke laboratorije i velike hirurgije. Otporan sustav za najveću pouzdanost- do 16 korisnika.

Slični postovi

VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

To je ono što vrijedi: - Izvrsna HD kvaliteta slike čak i u video obliku - Autofokus za intraoralne, ekstraoralne i makro slike...

2008
Saznajte zašto je Dürr Dental prvoklasni separator amalgama

Saznajte zašto je Dürr Dental prvoklasni separator amalgama

Dürr Dental amalgamski separatori pouzdano uklanjaju amalgam iz otpadnih voda vaše stomatološke stolice/jedinice pomoću preciznog centrifugalnog uređaja u kombinaciji s hidrodinamičkim sustavom samočišćenja visokih performansi.

2584
Čišći od zraka na Himalajima

Čišći od zraka na Himalajima

Saznajte više o rizicima kompresora za CAD / CAM sustave i rješenje koje nudi jedan od vodećih proizvođača na tržištu!

1471

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.