Sof-Lex kotačići

2399
Sof-Lex kotačići

Sof-Lex kotačići za završnu obradu i poliranje, jedan jednostavan sustav za brzo poliranje ispuna do prirodnog sjaja. Pa zašto koristiti igle, kapice, diskove i četkice kada samo jedan oblik može sve to učiniti?

Sof-Lex Spiral kotačići:

  • Fleksibilni u prilagođavanju svim zubnmi površinama
  • Efektivni i s prednje i stražnje strane zuba
  • Brzo postižu prirodan sjaj

 

Spiralni kotačići Sof-Lex za završnu obradu i poliranje - svestrani alati poslije oblikovanja! Njihov inovativni dizajn čini poliranje i završnu obradu jednostavnim postupkom.
 

  • Njihov jedinstven, fleksibilan oblik prilagođava se konveksnim i konkavnim površinama zuba.
  • Prednje i stražnje restauracije mogu biti ispolirane s jednim alatom u jednom koraku, nema razloga da mijenjate oblike kako bi odgovarali razlicitim konturama. To znaci da možete zamijeniti tradicionalne igle, kapice, diskove i četkice
  • Svi dijelovi spiralnog kotačića se mogu koristiti: bočni, gornji ili donji rub. Dakle, spiralni kotači su na snazi ​​iz bilo kojeg kuta.
  • Spiralni kotačić za završnu obradu Sof-Lex ucinkovito uklanja manje ogrebotine koje nastaju prilikom oblikovanja, te priprema površinu za poliranje do visokog sjaja.
  • Kotačić za finu završnu obradu (bež) uglađuje i uklanja ogrebotine s restauracija koje se stvaraju tijekom oblikovanja, te priprema površinu za poliranje visokog sjaja.
  • Sof-Lex Spiralni kotačići funkcioniraju bez paste ili hlađenja vodom i za jednokratnu su upotrebu.

 

Indicirani za poliranje i završnu obradu različitih direktnih i indirektnih restauracija:

  • Kompozitnih materijala
  • Staklenoionomera modificiranih smolom
  • Bis-akrilnih privremenih materijala
  • Najnovijih restauracija CAD/CAM Lava
  • Plemenitih i poluplemenitih kovina
  • Učinak završnu obradu i poliranje obično se ocjenjuje mjerenjem sjaj površine, površinske hrapavosti i razvoja topline.


Površinski sjaj i refleksija pokazuje kako polirana ili sjajna površina može postati nakon tretiranja. Postignuće visokog sjaja označava reflektirajuća površina. Studija pokazuje da Sof-Lex Spiralni Kotačići proizvode glatku sjajnu površinu bolje ili jednako dobro kao i vodeći proizvodi. Hrapavost se zapravo mjeri koliko je gruba ili glatka površina prije i nakon tretmana. Spiralni kotačići za završnu obradu i poliranje zuba Sof-Lex stvaraju glatku površinu bolje ili podjednako drugim vodećim proizvodima. Hrapavost površine može se kvantificirati pomoću površinskog profilometera. Profilometer vuče stylus preko površine. U tom slučaju, Ra (prosječna hrapavost površine izražene u jedinicama visine) je parametar koji se prijavljuje. Manji RA (prosječna površina hrapavosti), površina je glađa.
 


Sof-Lex kotačići stvaraju glatku površinu bolje ili jednako dobro kao i drugi vodeći proizvodi. Slika lijevo pokazuje neuglađen materijal, a materijal desno je ispoliran pomoću Sof-Lex Spiralnih kotačića.
 


 

Mnogi uređaji za poliranje i obradu stvaraju toplinu tijekom upotrebe. Proizvođači mogu preporučiti rashlađivanje vodom ili isprekidani pritisak kako bi se osiguralo da se ne podigne prekomjerna toplina. Sof-Lex Spiral kotačići stvaraju manje topline po površini nego ostali vodeći sustavi. Temperatura površine je mjerena prije i tijekom tretiranja.

Slični postovi

Editorijal Tetric EvoFlow Bulk Fill

Editorijal Tetric EvoFlow Bulk Fill

Bulk kompoziti utrli su put novim konceptima izrade kompozitnih ispuna. Sve je veća potražnja za sustavima koji su jednostavniji za korištenje, a ipak osiguravaju jednako pouzdana svojstva. Ivoclar Vivadent sada predstavlja novi bulk kompozit...

2060
Izvješće o slučaju: Enamelast lak sa fluoridima

Izvješće o slučaju: Enamelast lak sa fluoridima

Trošenje zuba uslijed stiskanja ili škrgutanja se kontinuirano povećava. Slijedom toga, izloženi i bolni/osjetljivi zubi kao i preosjetljivo korijenje postali su čest razlog posjeta stomatološkoj ordinaciji. Ali svakako, ne zahtijeva svaki...

583
Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill je lako modelirajući nanohibridni kompozit pogodan za tehniku “bulk” ispuna. Omogućuje novu razinu učinkovitosti za restauracije na stražnjim zubima: jedan ispun, jedan materijal, jedan sloj.

1453

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.