Sustav IMPRIMO® - Sve za 3D tisak

1567
Sustav IMPRIMO® - Sve za 3D tisak

Sve za 3D tisak - potrošni materijal, uređaji, usluga.


  • IMPRIMO® LC Model - Radni modeli, situacijski modeli, odvojivi bataljci
  • IMPRIMO® LC Splint - Okluzijske udlage, kirurške predlošci za bušenje
  • IMPRIMO® LC Impression - Baze za registraciju zagriza, funkcionalne žlice
  • IMPRIMO® LC Cast - Lijevani objekti
  • IMPRIMO® LC IBT - Prijenosne maske za tehniku ​​neizravnog lijepljenja
  • IMPRIMO® LC Gingiva - Gingivne maske
  • IMPRIMO® LC Temp - Privremene krunice i mostovi, kao i mock-up
  • IMPRIMO® LC Temp It - Dugotrajni privremeni nadomjesci poput krunica i mostova te mock-up
  • IMPRIMO® LC MJF - Naprave za oralnu i maksilofacijalnu kirurgiju i implantologiju
  • IMPRIMO® LC Denture - Baze za proteze
  • IMPRIMO® LC Try-in - Funkcionalni try-in

IMPRIMO® LC Model

IMPRIMO® LC Model je svjetlosno polimerizirajuća smola koja je najprikladnija za pune ili šuplje modele, npr. s odvojivim bataljkom. Glatka i neporozna površina nudi optimalne uvjete za daljnju obradu, poput primjerice tehnikom toplog tlačenja. Materijal je dostupan u boji bjelokosti, sivoj i bež. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC Splint

IMPRIMO® LC Splint je najprikladniji za izradu prozirnih okluzijskih udlaga i kirurških predložaka za bušenje. Zahvaljujući stvrdnjavanju na valnoj duljini od 385 nm, materijal zadržava svoju prozirnost. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC Impression

Baze i funkcionalne žlice generirane IMPRIMO® LC Impressionom jamče precizne otiske i biološki su kompatibilni za pacijenta. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC Cast

IMPRIMO® LC Cast idealan je za tiskanje predmeta tehnologijom preciznog lijevanja. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC IBT

IMPRIMO® LC IBT je najprikladniji za izradu ključeva za prijenos bravica tehnikom neizravnog lijepljenja. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC Gingiva

IMPRIMO® LC Gingiva koristi se za fleksibilne gingivne maske kod visoko preciznih implantata. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC Temp

IMPRIMO® LC Temp namijenjen je za privremene restauracije i mock-upove. Smola za pisač dostupna je u bojama VITA classical A1, A2, A3. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC Temp lt

IMPRIMO® LC Temp lt namijenjen je proizvodnji dugoročnih privremenih nadomjestaka. Smola za pisač dostupna je u bojama VITA classical A1, A2, A3. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC Try-In

IMPRIMO® LC Try-in pogodan je kao osnovni materijal za funkcionalna isprobavanja digitalno proizvedenih baza proteza. Smola za pisač dostupna je u bojama VITA classical A1, A2 A3. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC Denture

IMPRIMO® LC Denture namijenjen je izradi baza proteza. Materijal udovoljava zahtjevima za dentalne proizvode koji se odnose na apsorpciju vode i topljivost u vodi prema ISO 20795-1: 2013. Dostupan u narančasto ružičastoj, svijetlo ružičastoj i tamno ružičastoj boji. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).


IMPRIMO® LC MJF

IMPRIMO® LC MJF namijenjen je proizvodnji naprava za oralnu i maksilofacijalnu kirurgiju te implantologiju. IMPRIMO® LC MJF karakterizira visok stupanj hemokompatibilnosti i biokompatibilnosti koji su prema trenutačnom stanju znanja bez premca u svijetu. Pogodan za 3D pisače s DLP tehnologijom (385 nm).

Slični postovi

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

DOWNLOAD NOW: Thermoforming Workshop - Scheu Dental

On Friday, June 25th, 2021, a webinar called "Thermoforming Workshop" was held by lecturer André Büscher from Scheu Dental. There was an overview of SCHEU equipment MINISTAR and BIOSTAR and some accessories (Power Point); an...

1673
Pristupačna digitalna proizvodnja, nešto je što je Asiga izumila.

Pristupačna digitalna proizvodnja, nešto je što je Asiga izumila.

Uz DLP tehnologiju i maksimalnu jednostavnost upotrebe pisač Asiga MAX ™ omogućuje brz, precizan i učinkovit rad. Ugrađeni LCD zaslon s funkcijom dodira prikazuje informacije o trenutačnom procesu izrade i omogućuje interaktivno upravljanje...

896
Uređaj za automatsko toplo tlačenje BIOSTAR®

Uređaj za automatsko toplo tlačenje BIOSTAR®

Svestrani stroj za tehniku toplog tlačenja za sve primjene u dentalnoj tehnici i ortodonciji, opremljen tehnologijom skeniranja i radnim tlakom od 6,0 ​​bara s podesivim ventilom za smanjenje tlaka na jedinici. Jedinstveni termički kontrolirani...

1216

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.