Tetric EvoCeram Bulk Fill

1438
Tetric EvoCeram Bulk Fill

Tetric EvoCeram Bulk Fill je lako modelirajući nanohibridni kompozit pogodan za tehniku “bulk” ispuna. Omogućuje novu razinu učinkovitosti za restauracije na stražnjim zubima: jedan ispun, jedan materijal, jedan sloj.

Tetric EvoCeram Bulk Fill sadrži polimerizacijski booster (Ivocerin), koji omogućuje polimerizaciju materijala u sloju debljine od 4-mm u samo deset sekundi (na primjer s Bluephase Style). Osim toga, sadrži i komponentu za smanjenje polimerizacijskog stresa koja održava stres skupljanja najmanje mogućim tijekom polimerizacije.

Tetric EvoCeram Bulk Fill dostupan je u tri univerzalne caklinske boje IVA, IVB i IVW (univerzalna A boja, univerzalna B boja i boja za mliječne zube ili svijetle trajne zube). Zbog odlične adaptacije boje materijala, visoko kvalitetni rezultati mogu se postići jednostavno i učinkovito.
 

Prednosti

Kompozit za brzu izradu stražnjih ispuna

  • Postavljanje kompozita u “bulk” sloju do 4 mm zahvaljujući Ivocerinu, novom fotoinicijatoru
  • Smanjeno skupljanje i niski polimerizacijski stres osiguravaju odlično rubno prijanjanje
  • Konzistencija odlična za modeliranje, produljeno vrijeme rada u uvjetima ordinacijskog osvjetljenja

 

               

 

Slični postovi

Tetric EvoCeram Bulk Fill i Bluephase Style

Tetric EvoCeram Bulk Fill i Bluephase Style

Tetric EvoCeram Bulk Fill je nanohibridni kompozit za ispune zuba u bočnom području, koji se temelji na modernoj tehnologiji, otvrdnjava svjetlom i kontrastan...

2164
Učinkovit i bez kompromisa - tetric EvoCeram Bulk Fill

Učinkovit i bez kompromisa - tetric EvoCeram Bulk Fill

Je li moguće izraditi visokokvalitetni estetski ispun u svega nekoliko minuta? Sve do unazad godine dana ovaj odgovor bi za mene bio vrlo jednostavan - NE.

1642

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.