TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

3371
TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

Vrhunska pouzdanost


60 godina znanja i strasti je tajna s kojom Bien-Air Dental danas nudi iznimno pouzdane proizvode. Otkrijte svu stručnost i pažnju za detalje u novoj turbini TORNADO X.

Bien Air Tornado X turbina velike brzine
S 60 godina stručnosti, Bien-Air dental nudi i jamči izvanrednu razinu pouzdanosti.


6 bitnih značajki TORNADO X:

Accu-Spray s LED svjetlom
Ovaj visoko precizni sustav je sastavljen od tri odvojena mlaza zraka i vode s čim se pruža sveobuhvatno hlađenje borera i mjesta rada. U kombinaciji sa Led svjetlom, intraoralna vidljivost je zagarantirana.
Accu-Chuck PreciPlusTM 
Ova revolucionarna tehnologija pruža čvrsto stezanje borera, elimira sve vibracije, davajući ToRNADO X nenadmašnu stabilnost i komfor za sve precizne stomatološke radove. Obratno, uklanjanje borera je učinjeno brzim i sigurnim, zahvaljujući Bien-Air jedinstvenom Soft Push sistemu.
Sealed HeadTM
U kombinaciji s ventilom protiv povlačenja, ovaj vodootporan mehanizam sprječava oralne tekućine i ostale nečistoće da prodru u glavu instrumenta, vodene cijevi, kao i samu stomatološku jedinicu. Ovo otklanja rizik od međusobne kontaminacije pacijenata i značajno produljuje vijek trajanja kugličnih ležajeva.
Cool Touch sigurnost
Praktično integrirano u gumb za okretnu glavu instrumenta, ova patetirana tehnologija protiv zagrijavanja je dizajnirana da održi glavu rotirajućeg instrumenta na sigurnoj temperaturi čime se znatno smanjuje mogućnost pojave opekotina kod pacijenata.
Posebno dizajnirani keramički kuglični ležajevi
Ovi Bien Air keramički kuglični ležajevi otporni na trošenje pružaju produljene vremenske intervale između servisiranja i doprinose smanjenju razine buke.
Slobodan pokret
Sloboda pokreta za optimalno zadovoljstvo u radu. Zahvaljujući svom Unifix brzom priključku i svjetlosno-rotirajućem priključku kao i jednostavnom za upotrebu sigurnom sustavu skidanja, Bien-Air turbina-crevo kombinacija biće ugodno društvo za rad, iz dana u dan.

Karakteristike Tornado X LED i Tornado X LK:

Veza:
Unifix 4-smjerna spojka (X LED)
Multiflex® 4-smjerna spojka (X LK)
Brzina rotacije (bez opterećenja): oko 340 000 okr./min.
Maksimalni okretni moment: oko 0,17 Ncm
Težina:
60 g (X LED)
61 g (X LK)
Dimenzije glave (visina glave x promjer): 14,5 x 12,6 mm
Duljina: 113 mm
Potrošnja zraka: 45 Nl/min
Tlak:
2,5-3,0 bar (X LED)
2,5-3,2 bar (X LK)
Potrošnja vode za sprej: 133 ml/min
Potrošnja zraka za sprej: 7 Nl/min
Tlak spreja vode: 200 kPa
Tlak spreja zraka: 20 kPa

Slični postovi

Otkrijte Bien-Air Dental koji postavlja standard za ljestvicu više

Otkrijte Bien-Air Dental koji postavlja standard za ljestvicu više

Bien-Air Technologies je švicarska tvrtka koja je proizvođač stomatoloških instrumenata i svjetski lider. Proizvode najbolje instrumente kao što su mikromotori,turbine i kolječnici kako bi pojednostavili rad praktičara i stalno poboljšali komfor...

2077
BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

Bora turbine su savršeno opremljene za širok raspon restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda. Ove turbine su nevjerojatno moćne i...

3284

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.