Vaša ulaznica u svijet pametne endodoncije nalazi se ovdje!

1880
Vaša ulaznica u svijet pametne endodoncije nalazi se ovdje!

Moderna endodoncija koristi koncepte koji, uz pomoć uređaja, značajno povećavaju kvalitetu terapije. Manje terapijskih koraka i reducirano vrijeme terapije olakšavaju posao stomatologu te terapiju čine podnošljivijom za pacijenta.


S nedavnim predstavljanjem RECIPROC® sustava započelo je novo razdoblje: preparacija i oblikovanje korijenskih kanala samo s jednim instrumentom! Ovaj sustav uključuje VDW.GOLD®RECIPROC® s integriranim apeks lokatorom koji se smatra najboljim modelom među endodontskim motorima. RAYPEX®6 je prvi apeks lokator sa samopojašnjavajućom funkcijom zaslona na dodir. Najnoviji dodatak, GUTTAFUSION®, izrađen u potpunosti od gutaperke, nudi idealno rješenje za termoplastičnu obturaciju na nosaču.

Reducirano terapijsko vrijeme i povećana kvaliteta kroz inovativne sustave pojednostavljuje rad stomatologu te terapiju čine podnošljivijom za pacijenta, što je u skladu s geslom: JEDNOSTAVNO EFIKASNA ENDODONCIJA.

Od početka preparacije do poslijeendodontske terapije, VDW nudi cijelu paletu endodontskih proizvoda.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite datoteku s posebnom ponudom VDW proizvoda.
Cijene u katalogu su bez PDV-a!

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

RAYPEX 6

RAYPEX 6

Moderna multifrekventna tehnologija apekslokatora. Automatsko kalibriranje. Odvojeni Apex Zoom. DEMO modus radi jednostavne demonstracije pacijentu.

3075
Prednosti i mane jednoposjetne i višeposjetne endodoncije

Prednosti i mane jednoposjetne i višeposjetne endodoncije

Hronični apikalni parodontitis je oboljenje koje zahvata područje oko vrha korijena zahvaćenog zuba i nastaje širenjem upale iz infciranog korijenskog kanala. Prema rezultatima studije koju su, u više kliničkih studija, proveli Sathorn C. i...

8168

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.