VIDEO SADRŽAJ - Vebinar Charisma Classic

398
VIDEO SADRŽAJ - Vebinar Charisma Classic

U srijedu, 12. listopada 2022. održan je webinar na temu proizvoda "Charisma Classic".

Charisma Classic je svjetlosno polimerizirajući, radiokontaktan mikrohibridni kompozit koji predstavlja drugu generaciju Microglass tehnologije punila. Kompozit je koji se koristi i za ispune u frontalnoj ali i u lateralnioj regiji, što ga čini podjednako čvrstim materijalom ali i estetski prihvatljivim.
Dr. Tina Vukičević nam je kroz nekoliko slučajeva, prikazala kako i gdje se koristi Charisma Classic, kao i koje su prednosti tog univerzalnog kompozita naspram drugih.


Webinar preview

POGLEDAJTE CIJELI WEBINAR
Ukoliko želite da pogledate cijeli video, popunite obrazac ispod.

  Obrazac:

Slični postovi

Jetkati ili ne, pitanje je sad!

Jetkati ili ne, pitanje je sad!

Koja tehnika je najbolja: Potpunog jetkanja, selektivnog jetkanja ili samo-jetkajuća? Pohađajući tečajeve kontinuirane edukacije, često me zbunjuju...

3086
Gluma 2 Bond

Gluma 2 Bond

GLUMA® 2 Bond je jednokomponentni bond koji se polimerizira svjetlom i koji je namjenjen za primjenu u vezivnoj restorativnoj stomatologiji....

3842
Tehnike fasetiranja za transformaciju zuba

Tehnike fasetiranja za transformaciju zuba

Mali restorativni zahvati na prednjim zubima često donose velike rezultate, pod uvjetom da se poštuju često objavljivana osnovna načela.

1899

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.