VistaScan Nano Easy – pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici

2006
VistaScan Nano Easy – pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici

Uz VistaScan Nano Easy na raspolaganju vam je moderan skener slikovnih ploča s izvrsnom kvalitetom slike.


Zahvaljujući malim dimenzijama, može se jednostavno smjestiti u ambulantu te omogućuje izradu rendgenskih snimaka i skeniranje istih direktno iz terapijske stolice. Sa svojim jednostavnim i dobro osmišljenim operativnim konceptom, VistaScan Nano Easy predstavlja brzu i jednostavnu ulaznu točku u inovativni svijet tehnologije slikovnih ploča tvrtke Dürr Dental. Slikovne ploče u veličinama 0,1 i 2 mogu se digitalizirati pomoću ovog sustava.

Ključne značajke VistaScan Nano Easy
Veličina ploča   S0, S1, S2
Rezolucija (Lp/mm)  16,7
Skala sive boje (bit)   16 (65, 538)
Težina (kg)  4
Dimenzije (V x Š x D mm) 231 x 167 x 216
Sučelja Mreža

Iskoristite tehnologiju slikovnih ploča tvrtke Dürr Dental u najkompaktnijem obliku za najsuvremeniju i pouzdanu dijagnostiku. Nikada  nije bilo lakše ući u svijet tehnologije slikovnih ploča.

VistaScan Nano Easy koristi se u kombinaciji s VistaScan slikovnim pločama IQ radi osiguravanja bolje dijagnostičke pouzdanosti. Individualni identifikacijski broj svake IQ slikovne ploče sprema se u skeniranu sliku. U slučaju propadanja kvalitete slike neke slikovne ploče, ista se lako može prepoznati kako bi se osiguralo da kvaliteta slike uvijek ostane najbolja.

Daljnja prednost: ako je ploča izložena s pogrešne strane, softver će pokazati poruku korisniku. Kako VistaScan Nano Easy digitalizira samo IQ slikovne ploče, time je osigurano održavanje vrlo visokog standarda kvalitete tvrtke Dürr Dental. Ovo je za vas jasna korist, kako u pogledu pouzdanosti tako i kvalitete.

Ključne značajke:

  • Ključni intraoralni formati: 0,1 i 2
  • Vrlo visoka kvaliteta slike
  • Kompaktne dimenzije
  • Idealna, vrlo tiha jedinica
  • Niski troškovi održavanja

Visoka kvaliteta slike – savršena prezentacija – VistaScan Nano Easy daje značajno oštrije slike od rendgenskih snimaka. Na snimkama su pouzdano prikazane D1 karijesne lezije i endodontski instrumenti do ISO veličine 06.

Ključne značajke – VistaScan Nano Easy jedinica može se koristiti za digitalizaciju VistaScan slikovnih ploča IQ u veličinama 0,1 i 2. Osim toga, na raspolaganju su 100 % aktivne ploče i širok dinamički spektar. Rukovanje slikovnim pločama je jednako jednostavno kao i s analognim filmom.

Intuitivno rukovanje – VistaScan Nano Easy je vrlo jednostavan za rad. Unos i brisanje slika te priprema slikovnih ploča za sljedeće snimanje može se izvesti u jednom koraku. Također je omogućena brza dostupnost slike u direktnoj blizini pacijenta.

Brza i jednostavna integracija – upravljanje s VistaScan Nano Easy moguće je putem softvera tvrtke Dürr Dental, softverom treće strane preko plug-ina ili TWAIN upravljačkih programa. Može se glatko i jednostavno integrirati u vaš kirurški tijek rada putem kirurške mreže.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite dokument da saznate više o VistaScan Nano Easy skeneru.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

VistaCam iX HD

VistaCam iX HD

To je ono što vrijedi: - Izvrsna HD kvaliteta slike čak i u video obliku - Autofokus za intraoralne, ekstraoralne i makro slike...

2007
VistaScan Mini View – Skener slikovnih ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir za intraoralne formate

VistaScan Mini View – Skener slikovnih ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir za intraoralne formate

VistaScan Mini View čini dijagnostiku slikovnih ploča bržom, pouzdanijom i praktičnijom za stomatologe.

2438
VistaSoft – srce vaše digitalne ordinacije

VistaSoft – srce vaše digitalne ordinacije

Od izrade i uređivanja radiografskih snimaka i slika s kamere do dijeljenja snimaka putem Cluod-a, pa sve do planiranja implantata i kirurških šablona – VistSoft drži sve konce digitalnog slikovnog prikaza. Najnovija generacija visoko učinkovitog...

1412

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.