VistaVox S i VistaVox S Ceph: podizanje 3D dijagnostike na višu razinu

169
VistaVox S i VistaVox S Ceph: podizanje 3D dijagnostike na višu razinu

VistaVox S kombinira dijagnostičku pouzdanost s učinkovitošću i manjom izloženošću zračenju

Idealan volumen snimanja, jednostavno pozicioniranje, visoka kvaliteta slike: VistaVox S predstavlja prekretnicu u području 3D rendgenskih sustava. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji, 3D slike koje ovaj sustav generira pokrivaju sve što vam je potrebno za pouzdane dijagnoze, dobro utemeljene odluke o liječenju i uvjerljivu komunikaciju s pacijentima. S-Pan tehnologija VistaVox S generira iznimno precizne OPG slike u najboljoj DÜRR DENTAL kvaliteti.

VistaVox S – vidno polje: Vidite ono što želite vidjeti

Vidno polje
VistaVox S nudi idealan 3D volumen koji je prilagođen lukovima čeljusti. Posebnost VistaVox S je što je njegov volumen snimanja temeljen na ljudskoj anatomiji, precizno predstavljajući područje koje vam je potrebno za dijagnostiku u dentalnoj regiji. Vidite ono što želite vidjeti.
 

Vidite više zahvaljujući većem vidnom polju
Vidno polje u obliku čeljusti VistaVox S mapira dijagnostički relevantan raspon volumena od 130 mm i stoga je vidljivo veće od najčešće korištenog volumena Ø 80 x 80 mm. Prednost je što zahvaljujući ovom optimiziranom obliku volumena, VistaVox S također u potpunosti pokriva područje stražnjih kutnjaka.

Dodatni volumeni ø 50 x 50 mm s veličinom voksela od 120 µm ili 80 µm
Osim slika u obliku čeljusti, VistaVox S nudi još deset Ø 50 x 50 mm volumena: po pet za gornju i za donju čeljust. Koriste se ako indikacija zahtijeva snimanje samo određene regije čeljusti, npr. za endodontske ili implantološke tretmane. Ovisno o potrebnoj razini detalja na slici, volumeni se mogu koristiti s veličinom voksela od 80 ili 120 µm.

Istraživanja o potrebnom vidnom polju za 3D dijagnostičko snimanje u stomatologiji
U studiji dr. Johanesa Krausea ispitano je 1.020 pacijenata. Studija pokazuje da je za 100% pokrivanje dentalne regije potreban volumen s visinom od 85 mm i promjerom od 110 mm. S volumenom Ø 80 x 80 mm, samo oko 1,4% svih pacijenata može biti u potpunosti pokriveno. Za razliku od toga, prilagođeni volumen u obliku čeljusti VistaVox S pokriva dentalnu regiju svih pacijenata.*

*Izvor: Zaključci disertacije, dr. Johanes Krause “Istraživanja o potrebnom vidnom polju za 3D dijagnostičko snimanje u stomatologiji”, 01.01.2013.

Slični postovi

VistaScan Nano Easy – pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici

VistaScan Nano Easy – pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici

Uz VistaScan Nano Easy na raspolaganju vam je moderan skener slikovnih ploča s izvrsnom kvalitetom slike.

2044
Nudimo Vam cjelovito rješenje najviše kvalitete - Durr Dental

Nudimo Vam cjelovito rješenje najviše kvalitete - Durr Dental

Dürr Dental AG osnovali su 1941. braća Karl i Wilhelm Dürr iz Gechingena. Sjedište tvrtke Dürr Dental je u Bietigheim-Bissingenu, gdje se oko 400 zaposlenika bavi proizvodnjom, istraživanjem i razvojem.

1193
VistaScan Mini View – Skener slikovnih ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir za intraoralne formate

VistaScan Mini View – Skener slikovnih ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir za intraoralne formate

VistaScan Mini View čini dijagnostiku slikovnih ploča bržom, pouzdanijom i praktičnijom za stomatologe.

2463

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.