cover__image

Distribucija i zastupanje

Distribucija i zastupanje


  • Dental Medical jedna je od vodećih kompanija u regiji za opskrbu medicinskim i stomatološkim materijalom te opremom, kao i pružanje podrške u sferi digitalnih tehnologija.

Posvećeni smo zadatku da zdravstvenom osoblju omogućimo efikasniji rad uz istovremeno poboljšanje opskrbe pacijenata i uspješnosti liječenja.

Imamo ugovore o direktnom zastupanju s preko 40 svjetskih proizvođača najsuvremenije opreme i materijala iz područja medicine i stomatologije. Naši dobavljači su isključivo tvrtke iz zapadne Europe, SAD-a i Japana koji našim kupcima garantiraju najvišu kvalitetu svojih artikala, usluga i nude vrhunsku tehnologiju.

Zajedno s proizvođačima pružamo klijentima punu podršku u nabavci, edukaciji, servisu, održavanju, marketingu, savjetovanju i financiranju opreme. Opskrbljujemo državne institucije, bolnice, fakultete, privatne klinike i laboratorije.

Strogo primjenjujemo propise Ministarstva zdravstva i smjernice dobre prakse u distribuciji lijekova i medicinskih sredstava da bismo osigurali najvišu moguću razinu kvalitete i sigurnosti za naše kupce, a posredno i za pacijente. Time se osigurava maksimalna sigurnost u praćenju podrijetla i kvalitete artikala koje prodajemo.

Pomažemo proizvođačima da se usklade s lokalnim propisima i zastupamo ih pred Agencijom za lijekove i medicinska sredstva, pripremamo dokumentaciju i registriramo proizvode te ih puštamo u prodaju na lokalnom tržištu, brinemo o logistici uvoza i skladištenja pod zahtjevanim temperaturnim režimima.

Ponuda Dental Medicala gotovo je 20.000 artikala koje možete pronaći kategorizirane na našim internet stranicama. Brza i točna isporuka s vlastitih zaliha visoko je cijenjena u krugu naših kupaca i dobavljača.

Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.