cover__image

Planiranje i nacrt prostora

Planiranje i nacrt prostora


Zahtjevi pacijenata bitno su se promijenili. Pored kvalitetnog savjetovanja i komunikacije, dizajn i oprema ordinacije doživljavaju se kao sinonim kvalitete liječenja. Zbog toga koncept ordinacije opisuje fokus liječenja i željeni stil komunikacije s pacijentom. Time pacijentov boravak u stomatološkoj ordinaciji ne predstavlja "posjet", nego pozitivno iskustvo.

Pozitivan sveukupni utisak stvara povjerenje i saznanje da ste u najboljim rukama. To dovodi do potrebe za odgovarajućom opremom za prostore. Od sjedećih garnitura i stolova do dodataka za vježbe i laboratorijske sobe: planirajte pravi koncept prostora zajedno s našim dizajnerima interijera – nevezano samo za opremu.

  • Koji je tvoj stil?

Od modernog preko industrijskog do boemskog – razmislite kakvu atmosferu želite pružiti svojim pacijentima.

  • Možete očekivati:

Naši stručnjaci za dizajn interijera pokazat će vam praktične primjere prilagođene vašem ukusu i dati vam jedinstvene mogućnosti implementacije u pogledu dizajna ordinacije prema vašem stilu. Također možete doživjeti mogućnost virtualnog obilaska od 360° kroz ordinaciju i laboratorijske prostorije.

Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.