Pravno obaviještenje

DentalMedical doo - webshop
Pravni oblik organizacije: doo
Zagreb, Nova ves 33, Hrvatska
OIB: 92470861082
Služba za korisnike:
Telefon: +385 91 603 0077

e-mail: info@dental-medical.hr

AUTORSKA PRAVA


Sav sadržaj na ovoj web stranici, tekstovi, grafike, logotipi, ikone, slike, zvučni snimci, digitalni prijenos podataka, kompilacije i softver, u vlasništvu je Dental Medical doo i njegovih dobavljača te zaštićen međunarodnim pravom.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Sadržaj


Autor zadržava pravo da ne bude odgovoran za aktualnost, ispravnost, cjelovitost i kvalitetu informacija. Zahtjevi za naknadu štete nastale upotrebom informacija, uključujući podatke s nepotpunim ili netočnim informacijama, bit će odbijeni.
Sve ponude su neobvezujuće. Dio ili cijela prezentacija, uključujući sve ponude i informacije, može se proširiti, djelomično izmijeniti ili u potpunosti izbrisati bez prethodne najave autora.


Reference i poveznice


Autor nije odgovoran za sadržaj, veze ili preusmjeravanja sa svoje strane. Ako je upotrebom tih podataka nanesena bilo kakva šteta, odgovoran je autor tih stranica, a ne autor koji je povezan s tim stranicama. Autor također nije odgovoran za postove koje objavljuju korisnici foruma, knjige gostiju ili primatelji e-mailova.

Autorsko pravo


Autor neće koristiti nijedan tekst zaštićen autorskim pravima za objavljivanje, ako to nije moguće, on će navesti autorska prava određenog predmeta.
Autorsko pravo za bilo koji tekst koji je napisao autor zadržava. Nije dopuštena reprodukcija ili uporaba predmeta kao što su dijagrami, zvukovi ili tekstovi u tiskanom ili elektroničkom obliku bez pristanka autora.


Izjava o privatnosti


Ako postoji mogućnost unosa osobnih ili poslovnih podataka (adresa e-pošte, imena, adrese), unos takvih podataka je dobrovoljan. Korištenje i plaćanje svih ponuđenih usluga moguće je, ako je tehnički moguće i razumno, bez navođenja bilo kakvih osobnih podataka ili pod specifikacijom anonimnih podataka ili pseudonima.


Valjanost i odricanje od odgovornosti


Ovu izjavu treba uzeti kao dio web stranice s koje ste preusmjereni. Ako stavke ili posebni dijelovi ove izjave nisu zakoniti ili ispravni, to ne mijenja ispravnost ostalih dijelova.

Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.