cover__image

Savjetovanje

Savjetovanje pri kupovini opreme


  • Želite uložiti u novu tehnologiju, kupiti novu opremu, otvoriti, preseliti ili proširiti ordinaciju/laboratorij? Pri svemu tome se otvara jako puno pitanja, od financijske opravdanosti investicije, tehničkih zahtjeva, zakonskih propisa, izbora opreme, financiranja itd.

Iskoristite naše svestrano znanje i poznavanje materijala, opreme, tehnologije, trendova i cjelokupne industrije. Posavjetujte se s nama i uvjerite u naše kompetentnosti.

Ulaganje u novu opremu i digitalnu tehnologiju može vašu ordinaciju transformirati i povećati mogućnosti, učinkovitost i zadovoljstvo pacijenata. DentalMedical nudi kompletne usluge dizajniranja ordinacije i laboratorija, kao i cjelovitu liniju inovativne opreme i tehnoloških opcija. Naši stručnjaci za opremu i tehnologiju vaši su pouzdani savjetnici za odabir optimalnih rješenja pri izgradnji i opremanju klinike, ordinacije ili laboratorija.

Potreba za novom opremom obično je vezana za zamjenu zastarjele i neučinkovite opreme ili za povećanje učinkovitosti i kapaciteta te stvaranje više prihoda. Mi shvaćamo da je kupovina opreme važna poslovna odluka. Koliki su stvarni troškovi i hoćete li vi i vaš tim u potpunosti koristiti opremu za postizanje najboljih rezultata i najboljeg povrata ulaganja?

Naši stručnjaci za prodaju opreme raditi će zajedno s vama kako bi vam pomogli analizirati svoju situaciju i potrebe te pružiti vam najbolje informacije o svim opcijama kako biste ispunili svoj proračun i postigli najbolji financijski povrat uloženog.

DentalMedical želi vam osigurati najbolje rješenje i nikada ne pristupa po principu brzog profita u prodaji. Kupovina opreme tek je početak investicije. Kupovanjem od DentalMedicala dobivate partnera koji će i dalje biti tu nakon kupovine kako bi vam pomogao da zaradite iz svojih ulaganja, od obuke članova vašeg tima te da što učinkovitije koristite uvedena rješenja.

Kupovina putem DentalMedicala uvijek će se pokazati najboljom poslovnom odlukom!

Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.