O nama

Već 23 godine smo Vaš oslonac i podrška

Dental Medical osnovan je 2001. godine i tijekom proteklih nekoliko godina izrastao je u vodeću tvrtku za distribuciju stomatološkog i zubotehničkog materijala i opreme u regiji. Naš tim, sastavljen od 50 kompetentnih, odgovornih i ciljno orijentiranih pojedinaca, posvećen je pružanju vrhunske usluge. Trenutačno poslujemo sa svojim poduzećima na tržištima Slovenije, Hrvatske, Srbije i Mađarske, pružajući podršku i opskrbljujući kupce širom Europske Unije. Direktno zastupamo preko 45 najvećih svjetskih dentalnih kuća, isključivo iz zapadne Europe, SAD-a i Japana. Naši partneri su proizvođači čija kvaliteta garantira najbolju uslugu našim kupcima. U težnji da uvijek pružimo više, naša tvrtka je od samih početaka fokusirana na edukaciju naših kupaca o novim materijalima, tehnologijama, suvremenim trendovima i protokolima u zbrinjavanju pacijenata.

Strogo primjenjujemo smjernice dobre prakse u distribuciji lijekova i medicinskih sredstava kako bismo osigurali najviši nivo kvalitete i sigurnosti za naše kupce, a posredno i za pacijente. Ova praksa osigurava maksimalnu sigurnost u praćenju podrijetla i kvalitete artikala koje nudimo.

Dental Medical nudi širok asortiman od gotovo 15.000 artikala za stomatologe i zubne tehničare, dostupnih na našim internetskim stranicama. Brza i precizna isporuka sa zaliha visoko se cijeni u krugu naših kupaca. Naš moto za isporuku glasi: Ako naručite do 14h, dobivate robu sljedeći dan. Probajte nas! Surađujemo s preko 5000 stomatoloških ordinacija i laboratorija iz regije svake godine. Ključ našeg uspjeha leži u razumijevanju potreba naših kupaca, jer uspjeh njihovog poslovanja znači i uspjeh naše tvrtke. U stalnom prepoznavanju vaših želja i potreba, uvijek nudimo više mogućnosti. Uvjerite se u našu konkurentnost i ostvarite prednosti kroz suradnju s nama. Zadovoljstvo kupca je naša primarna briga. Sigurna kvaliteta i provjeren izvor proizvoda - sve što vam je potrebno, jednostavno i brzo.

U 2021. godini smo završili izgradnju i uselili se u naš novi distribucijski centar i sjedište tvrtke u Mariboru. Prostire se na 1400 kvadratnih metara i obuhvaća suvremeno skladište lijekova i medicinskih proizvoda, uredske prostorije, dvoranu za predavanja, showroom za opremu i prostore za održavanje tečajeva za stomatologe i zubne tehničare. U Hrvatskoj se nalazimo u svojim prostorima u Zagrebu, Nova Ves 33.Menadžment

Marko Meštrić
Direktor

 

   e mail: marko.mestric@dental-medical.hr

Komercijalisti

Stela Mladenić Prpić, mag.oec
prodajni predstavnik

 

    e mail: stela.mladenicprpic@dental-medical.hr

Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.