O nama

Već 22 godine vaš pouzdan partner.

Osnovan 2001. godine, u proteklih nekoliko godina DentaMedical izrastao je u jednu od vodećih tvrtki za distribuciju stomatološkog i zubotehničkog materijala i opreme u regiji. Zapošljavamo preko 45 kompetentnih, odgovornih ljudi koji su usmjereni prema cilju. 

Sigurna kvaliteta i provjeren izvor proizvoda.

Izravno zastupamo preko 45 najvećih svjetskih dentalnih kuća isključivo iz zapadne Europe, SAD-a i Japana. Naši su partneri proizvođači koji kvalitetom svojih artikala mogu jamčiti najbolju uslugu našim kupcima. Strogo primjenjujemo zakon Ministarstva zdravlja i smjernice dobre prakse u distribuciji lijekova i medicinskih sredstava kako bismo osigurali najvišu moguću razinu kvalitete i sigurnosti za svoje kupce, a posredno i za pacijente. To osigurava maksimalnu sigurnost u praćenju podrijetla i kvalitete artikala koje prodajemo. 

Sve što vam treba, jednostavno, brzo i iz prve ruke.

Ponuda DentalMedicala predstavlja gotovo 15 000 artikala za stomatologe i zubne tehničare, koje možete naći na našim mrežnim stranicama. 

Povoljne cijene u pravom smislu riječi.

Kad usporedite naše cijene, uvjerit ćete se da su DM-ove cijene najmanje 10 % povoljnije od cijena drugih dentalnih depoa. Ako tomu dodate popuste i bonove, u mogućnosti ste uštedjeti i do 20 %!

Danas naručeno, sutra isporučeno. Nitko ne može bolje!

Brza i točna isporuka sa zaliha visoko je cijenjena u krugu naših kupaca. Naš moto za isporuku glasi: Ako naručite do 14 h, dobivate robu sljedeći dan. Isprobajte nas!

Zadovoljstvo kupca nama je zaista na prvom mjestu.

Godišnje preko 5000 stomatoloških ordinacija i laboratorija iz regije naručuje robu kod DentalMedica. Surađujemo sa svima, privatnim ordinacijama i laboratorijima, domovima zdravlja i klinikama. 
Bez sumnje, svih ovih godina, ključ našeg uspjeha temelji se na razumijevanju potreba naših kupaca jer uspjeh njihova poslovanja znači istovremeno i uspjeh naše tvrtke. 
U konstantnom prepoznavanju vaših želja i potreba uvijek nudimo mogućnost više. Uvjerite se u našu konkurentnost i profitirajte uz suradnju s nama.
 

 

Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.