Politika privatnosti

GARANTIRANO SIGURNA KUPOVINA!


Sigurnost podataka
Ulaskom na našu internetsku prezentaciju automatski ostvarujete šifriranu vezu s našim poslužiteljem koja se u pretraživaču prikazuje kao https (Hypertext Transfer Protocol Secure) i svaki podatak razmijenjen između vašeg računala i našeg poslužitelja 100 % je siguran.
Vaši osobni podaci poslani internetski zaštićeni su preko SSL-a ili tzv. „sloja sigurnih veza“ (prijenos adrese e-pošte za e-novine nije uključen). Za to upotrebljavamo izuzetno siguran 128-bitni sustav za kodiranje (SSL 3.0, RC4) kompanije Thawte. Podatke kreditne kartice niti pohranjujemo niti primamo. Prilikom plaćanja karticama ili PayPalom vrši se preusmjeravanje na stranicu pružatelja usluga za plaćanje kreditnim karticama. Upotrebljavamo tehničke i organizacijske napore za zaštitu naše internetske stranice, kao i sustave protiv gubitka, uništenja, pristupa, manipulacije i širenja podataka od strane neovlaštenih osoba. Pristup VAŠEM NALOGU moguć je unosom osobne lozinke koju samo vi znate. Štitite stalno vaše podatke za prijavu i zatvarajte prozor svojeg pretraživača čim završite komunikaciju s nama, posebno kada ne upotrebljavate svoje osobno računalo.
 

ČUVANJE PODATAKA

 


Raduje nas što ste pokazali interes za našu internetsku stranicu. Sigurnost vaših osobnih podataka za nas je od velikog značaja. U nastavku možete pročitati nešto više o načinu rukovanja s vašim osobnim podacima.

Dobivanje, obrada i upotreba vaših osobnih podataka
Našu internetsku stranicu možete posjetiti i pretražiti bez potrebe za upisivanjem bilo kakvih osobnih podataka. S namjerom da poboljšamo ponudu, pohranjujemo dostupne podatke, ali ne dopuštamo da se podaci na bilo koji način povezuju s vama. Osobne podatke pohranjujemo samo u slučaju ako nam ih proslijedite dobrovoljno, kao na primjer prilikom otvaranja VAŠEG NALOGA ili prilikom prijave na e-novine (bilten). Osobne podatke koje ste nam dali upotrebljavamo prilikom zaključenja vaše narudžbe. Vaše podatke za kontakt upotrebljavamo samo za potrebe narudžbenice i za potrebe našeg oglašavanja. Ako se na e-novine prijavite posebno, upotrijebit ćemo vašu adresu e-pošte u vlastite promocijske svrhe sve dok se ne odjavite s e-novina. Odjaviti se možete besplatno bilo kada (nema nikakvih dodatnih troškova provizije) klikom na gumb ODJAVI na kraju svakih e-novina.
 
Prosljeđivanje osobnih podataka
Vaše osobne podatke proslijedit ćemo paketnom distributeru ako to u postupku dostave paketa bude potrebno. Da biste svoju narudžbu uspješno zaključili, neke od podataka poslat ćemo i banci. Imate pravo na besplatne informacije (po poruci e-pošte) u vezi sa svim pohranjenim podacima. Jednako tako, imate pravo brisati i mijenjati podatke. Molimo vas da nam se u vezi s tim obratite na:
Dental-Medical d.o.o.
Nova ves 33
10000 Zagreb
Hrvatska
E-pošta: info@dental-medical.hr


Obavijest u vezi s e-poštom i oglašavanjem
Ako ste već kupovali u našoj trgovini ili ste se naknadno prijavili na e-novine, upotrijebit ćemo vašu adresu e-pošte za potrebe našeg oglašavanja sve dok se ne odjavite s e-novina. S e-novina možete se odjaviti klikom na gumb ODJAVI na kraju svake e-novine bez ikakvih dodatnih troškova. Kao i svakom postojećem kupcu, redovito ćemo vam na adresu e-pošte slati pažljivo izabrane ponude proizvoda iz naše web-trgovine. Vašu adresu e-pošte nećemo davati nijednoj drugoj organizaciji ili tvrtki. Na zloupotrebu vaše adrese e-pošte u svrhe oglašavanja možete se potužiti u svakom trenutku slanjem jedne obavijesti bez ikakvih dodatnih troškova.

Upotreba kolačića (cookies)
Kolačiće upotrebljavamo na raznim mrežnim stranicama da povećamo privlačnost naše internetske stranice i omogućimo upotrebu posebnih funkcija. Kolačići su jednostavne tekstne datoteke koje se snimaju na vašem računalu. Pomažu u identifikaciji ponašanja korisnika pri pregledavanju i prilagođavaju rad stranica u interesu lakše upotrebe. Većina kolačića koje upotrebljavamo izbrišu se s vašeg tvrdog diska nakon završenog posjeta našoj internetskoj prezentaciji. Drugi kolačići ostaju zapisani na tvrdom disku i dopuštaju nam identifikaciju vašeg računala prilikom sljedećeg posjeta našoj internetskoj prezentaciji (na primjer trajni kolačići). Ti kolačići sadržavaju informacije koje ste unijeli tako da ih ne trebate ponovno unositi. Naši partneri nemaju mogućnost pristupa i upotrebe osobnih podataka preko kolačića s naše internetske stranice.

Upotreba društvenih plugina (priključak/veza) za Facebook
Ova internetska stranica upotrebljava takozvane društvene priključke Facebook mreže kojima upravlja tvrtka
Facebook Inc., 1601 S. Kalifornija, Palo Alto, CA94304, SAD. Priključke možemo primijetiti prema logotipu Facebooka ili prema dodatnom natpisu „društveni priključci Facebooka“ ili „društveni priključak za Facebook“.
Pregled priključaka i način prepoznavanja možete pogledati ovdje:
http://developers.facebook.com/docs/plugins/

Kad otvorite dodatne stranice unutar naše internetske prezentacije koja ima takav priključak, vaš pretraživač ostvarit će izravnu vezu s poslužiteljem Facebooka. Sadržaj priključka prenijet će se izravno na stranicu koja je trenutačno otvorena u vašem internetskom pretraživaču. Pri upotrebi tih priključaka Facebook će primiti obavijest da je pretraživač na našoj internetskoj stranici otvorio odgovarajuću podstranicu, no ako nemate Facebook račun ili trenutačno niste prijavljeni na Facebook, ta informacija (zajedno s vašom IP adresom računala) bit će prenesena i spremljena s vašeg pretraživača na jedan od poslužitelja Facebooka u SAD-u.
Kada se prijavite na Facebook, vaš pregled naše internetske stranice moći će se povezati s vašim Facebook računom. Prilikom povezivanja s priključkom, na primjer klikom na gumb „sviđa mi se“ (like) ili postavljanjem komentara, informacija se izravno prenosi na jedan odposlužitelja Facebooka gdje se pohranjuje. Informacija će se potom automatski objaviti na Facebooku i biti vidljiva vašim prijateljima.
Facebook te informacije može upotrijebiti u svrhe oglašavanja, za ispitivanje tržišta i za prilagođavanje Facebook stranica određenom korisniku. Kako bi to mogao napraviti, stvara korisničke profile, interese i povezivanja. Na primjer, može ih upotrijebiti za ocjenjivanje kvalitete naše internetske stranice na osnovi Facebook oglasa, za obavještavanje drugih korisnika Facebooka o vašim aktivnostima na našoj internetskoj stranici i drugih usluga koje su povezane s izravnom upotrebom Facebooka.
Ako ne želite da Facebook skuplja te podatke, skupljene prilikom vašeg posljednjeg pregleda naše internetske stranice s vašim Facebook računom, morate se prije pregleda naše internetske stranice odjaviti s Facebooka.
Namjera Facebooka i upotreba podataka te njihova daljnja upotreba i obrada, kao i vaša prava o privatnosti i zaštiti osobnih informacija pročitajte u pravilniku o privatnosti na Facebooka: http://www.facebook.com/policy.php.

Upotreba alata Google Analytics
Internetska stranica upotrebljava Google Analytics – uslugu za analizu internetske stranice kompanije Google Inc. Taj alat upotrebljava kolačiće u obliku tekstualnih datoteka koje se snimaju na vaše računalo i tako omogućuju analizu vaše upotrebe internetske stranice. Informacije o vašoj upotrebi internetske stranice (zajedno s vašom IP adresom) šalje se i sprema na jedan od Googleovih poslužitelja u SAD-u. Google te informacije upotrebljava za analizu vaše upotrebe internetske stranice pa potom kreira izvješća o internetskim pregledima predmetne stranice za oglašivače i druge usluge koje se odnose na upotrebu stranice i interneta. Google može pod određenim uvjetima te informacije proslijediti trećoj osobi ako je to zakonom dopušteno ili potrebno kako bi treće osobe mogle obraditi te informacije u ime Googlea.
Google neće ni pod kojim uvjetom povezati vašu IP adresu s drugim dobivenim informacijama. Status kolačića možete promijeniti u svojem internetskom pretraživaču, ali vas upozoravamo da u tom slučaju nećete moći upotrebljavati sve funkcije na internetskoj stranici. Upotrebom naše internetske stranice slažete se s Googleovom obradom podataka na prethodno navedene načine.
Prethodno navedenu upotrebu i pohranjivanje podataka preko Google Analyticsa možete ukinuti bilo kada tako da preuzmete dodatak za deaktivaciju alata Google Analytics i postavite ga u svojem internetskom pretraživaču. Dodatak za deaktivaciju možete naći ovdje: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

Poveznice na druge internetske stranice
Na našoj internetskoj stranici naći ćete i poveznice na druge internetske stranice. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za točnost, cjelovitost, zakonitost, objektivnost i pravovremenost objavljenih informacija na tim povezanim stranicama.
Imate li neko pitanje? U tom slučaju provjerite rubriku za često postavljena pitanja i nadamo se da ćete naći odgovor. Ako ipak ne nađete odgovor, obratite se našoj SLUŽBI ZA POMOĆ STRANKAMA.

 

Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.