EASY VIEW+: Pogledajte, podijelite, radite

621
EASY VIEW+: Pogledajte, podijelite, radite

EASY view+ podiže digitalnu komunikaciju u zubotehničkom laboratoriju na novu razinu! Za brzu komunikaciju sa stomatološkom ordinacijom i laboratorijskim timom ili tijekom praktičnih tečajeva. Demonstracije uživo s laboratorijskog stola prikazuju se na monitoru u kristalno jasnoj razlučivosti – i na bilo kojem vanjskom zaslonu zahvaljujući funkciji dijeljenja.

Bolja komunikacija znači bolje rezultate.

EASY view+ pomaže zubotehničkim laboratorijima uštedjeti dragocjeno vrijeme i optimizirati njihove dnevne tijekove rada. Zahvaljujući brzoj 3D vizualizaciji, čak i složene teme mogu biti učinkovite.

Ovaj pametni dentalni vizualni komunikator ima nevjerojatan potencijal. Visokoprecizan prikaz uživo zubnog predmeta na kojem se radi dostupan je u različitim faktorima zumiranja (4x, 15x i 20x povećanje). Moguć je i potpuni prikaz modela kao i točan detaljan prikaz (npr. margina pripreme).
Sa samo jednim klikom, fotografija se može stvoriti u hodu potrebnog odjeljka slike i automatski pohraniti u bazu podataka slika putem aplikacije Renfert CONNECT. Razvrstavanje, označavanje, arhiviranje i dokumentiranje – sve je to dječja igra zahvaljujući intuitivnom rukovanju i korištenju poznatih programa.

Konkretne prednosti EASY view+ uključuju:

  • Brza, izravna komunikacija sa stomatološkom ordinacijom ili kolegama.

  • Visokoprecizna kontrola kvalitete u zubotehničkom laboratoriju, na primjer na početku i na kraju rada.

  • Učinkovita demonstracija koraka koji se provode tijekom rada zubnog tehničara za početnu obuku, sesije kontinuirane edukacije i tečajeve daljnje obuke.

  • Profesionalno streaming rješenje za praktične webinare bez komplicirane dodatne opreme.

Profesionalno streaming rješenje za praktične webinare bez komplicirane dodatne opreme EASY view+, novi Dental Visual Communicator tvrtke Renfert, jednostavno je, profesionalno rješenje za digitalnu vizualizaciju ručnog rada dentalnih tehničara. Uređaj ima potencijal postati kamen temeljac komunikacije u zubotehničkom laboratoriju. Rasprave o slučajevima, obuka uživo, obuka zaposlenika, webinari, video prezentacije (npr. za društvene mreže) ili fotografije – bolja komunikacija znači bolje rezultate. Jednostavan, intuitivan i ugodan, slikovni sustav omogućuje vam uspješnu vizualizaciju rada zubnog tehničara. A najbolje od svega za one među nama koji volimo jednostavnost, EASY view+ opravdava svoje ime – vrlo je jednostavan za korištenje.

Više prednosti:

  • Štedi vrijeme i pojednostavljuje komunikaciju sa stomatolozima.

  • Jednostavna dokumentacija i komunikacija situacije s pacijentom pomoću aplikacije Renfert CONNECT.

  • Brzo preuzimanje i učitavanje putem Wi-Fi veze s Renfert CONNECT stickom.

  • Detaljni prikazi i potpuni prikazi modela kroz povećanje od 4x, 15x i 20x.

  • Pojednostavljuje svakodnevni rad, kontrolu kvalitete i demonstracije.

PREUZMITE BROŠURU ZA VIŠE INFORMACIJA O OVOM PROIZVODU


↓ Brošuru možete preuzeti ispunjavanjem obrasca ↓

  Obrazac za brošuru:

Slični postovi

Renfert strojevi: Vario Jet, Twister evolution, Basic master

Renfert strojevi: Vario Jet, Twister evolution, Basic master

Vario Jet – Profesionalna i unčikovita reciklirajuća pjeskara za metalne proteze, Twister evolution – uređaj koji ne poznaje kompromis, Basic master – Pjeskara za fino pjeskarenje s do 2 spremnika za pijesak.

2897
POWER steamer 1 - Redizajnirano čišćenje parom

POWER steamer 1 - Redizajnirano čišćenje parom

Jedinica za čišćenje parom sa ručnim punjenjem Novi, snažni POWER parni čistač postavlja nove standarde u pouzdanosti i trajnosti ali impresionira svojim učinkom čišćenja. Bilo koja vrsta čestica se može jednostavno i učinkovito ukloniti....

1986
Dental brush: it’s all about the brush tip!

Dental brush: it’s all about the brush tip!

In our article  what are the requierments for a dental brush, we examined the important attributes of a brush for dental technicians. In this blogpost,...

995

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.