Individualizirana udobnost: Opalescence PF i pojedinačne folije za idealno pristajanje

445
Individualizirana udobnost: Opalescence PF i pojedinačne folije za idealno pristajanje

Za korištenje individualnih folija za kućno izbjeljivanje, Opalescence PF gel za izbjeljivanje nudi mnogo opcija za pacijenta. Sa laganom uporabom štrcaljki, Opalescence PF gel lako se prilagođava individualnim situacijama i potrebama svakog pacijenta.

  • Opalescence gel za izbjeljivanje zubi sadrži PF (natrijev nitrat i fluoride)
  • Opalescence je učinkovit u smanjenju vraćanja stare boje u usporedbi s konkurentskim proizvodima za izbjeljivanje
  • Opalescence gel za izbjeljivanje napravljen je od minimalno 20% vode, što sprječava dehidraciju
  • Tri okusa: Pepermint, Melon i Regular
  • Dnevno ili noćno nošenje
  • Ljepljivi, viskozni gel neće migrirati na meka tkiva i omogućuje sigurno pričvršćivanje filma na mjesto nanošenja

Ako vaš pacijent traži najbolje iskustvo i rezultate izbjeljivanja zubi, Opalescence PF mu to omogućuje. S preko 30 godina iskustva, više od 50 nagrada za izbjeljivanje zubi i preko 100 milijuna osmijeha, Opalescence gel za izbjeljivanje je s razlogom broj 1 profesionalni gel za izbjeljivanje na planeti.
Opalescence PF gel za izbjeljivanje zubi je veganski - bez upotrebe proizvoda životinjskog podrijetla. Također je certificiran kao bezglutenski i košer proizvod, tako da se uklapa u životni stil i uvjerenja pacijenata različitog porijekla i navika.
Karbamid peroksid u Opalescence PF gelu za izbjeljivanje zubi kemijski izbjeljuje zube uklanjajući diskoloraciju duboko unutar cakline i dentina. Izvorna formula za izbjeljivanje također je ljepljiva i gusta, što sprječava migraciju gela tijekom tretmana i pomaže osigurati položaj folije tijekom nošenja. Rezultat toga je ugodniji i učinkovitiji proces izbjeljivanja, što znači da pacijent dobiva najbolje moguće iskustvo izbjeljivanja zubi.

Izbjeljivanje kod kuće na Pravi Način
Individualizirane folije za izbjeljivanje oblikovane su prema osmijehu pacijenta, poboljšavaju udobnost pacijenata i daju im pažnju koju njihov osmijeh zaslužuje. Učinkovito korištenje štrcaljki je jednostavno za korištenje s pojedinačnim folijama i omogućuje pacijentu da istisne odgovarajuću količinu gela za izbjeljivanje potrebnu za svaku aplikaciju.  Ovisno od koncentracije koja se koristi, Opalescence PF izbjeljivanje može se koristiti danju ili noću kako bi se bolje zadovoljile životne potrebe pacijenta.
Dok je svaki Opalescence PF komplet za izbjeljivanje učinkovit kao pojedinačni tretman za izbjeljivanje, mnogi pacijenti imaju koristi od upotrebe kombinacije proizvoda kako bi zadovoljili svoje potrebe. Baš zato što svaki Opalescence proizvod za izbjeljivanje djeluje u kombinaciji s ostalima, lako je izraditi individualni komplet za izbjeljivanje za svakog pacijenta koji se izbjeljuje kod kuće. Na primjer, Opalescence PF gel za izbjeljivanje izvrstan nastavak nakon ordinacijskog tretmana sa Opalescence Boost-om i ide savršeno sa svakodnevnom upotrebom Opalescence Whitening paste za zube.

WEBSHOP

Slični postovi

Točna reprodukcija prirodne denticije-Ivoclar Vivadent prikaz slučaja

Točna reprodukcija prirodne denticije-Ivoclar Vivadent prikaz slučaja

Širok raspon dostupnih materijala i tehnoloških postupaka omogućuje izbor idealne metode izrade za svaku indikaciju. U kombinaciji s vještinama dentalnog tehničara i dobrim razumijevanjem teorije boja, postižu se izuzetni nadomjesci.

1237
Novi samovezujući 3M Relyx Universal Composite Cement

Novi samovezujući 3M Relyx Universal Composite Cement

3M™ RelyX™ Universal Composite Cement je dvokomponentni sistem koji zadovoljava sve potrebe za jednofaznim samoljepljivim cementiranjem ili u kombinaciji s 3M™ Scotchbond™ Universal Plus Adhesiveom, adhezivnim dvofaznim cementiranjem zubnih...

1122
Opalescence Go: A Revolutionary Paradigm in Whitening

Opalescence Go: A Revolutionary Paradigm in Whitening

Never a “me too” brand, Opalescence has, from the beginning, sought out new, different, and better ways to make whitening faster, more effective,...

905

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.