3D izgradnja Smile-Designa Dr. Florina COFARA

1422
3D izgradnja Smile-Designa Dr. Florina COFARA

Na ovogodišnjemCompetence in Estheticssimpoziju će jedan od hands-on tečajeva održati vrhunski stručnjak na području DSD dr Florin Cofar.


Ciljevi ovog workshop-a:

 Percepcija ljepote i ekspresije.

  • -  Predavanje o konceptu ljepote u povezanosti s ekspresijom.
  • -  DSD (Digital Smile Design) – koncept i uporaba.
  • -  Stvaranje DSD okoline prema vremenski efikasnoj implementaciji.
  • -  Interdisciplinarna prezentacija slučajeva.
  • -  Povezivanje DSD protokola s kirurgijom, CAD/CAM-om i ortodoncijom.
  • -   Korištenje fotografija i videa u DSD-u, protokol za vrhunske materijale.
  • -  Prezentacija uživo (na pacijentu).
  • -  Video mock-up – prezentacija uživo (na pacijentu).
  • -  Planiranje zahvata, klinički i logistički protokoli.

Opis:

Ovo je napredan tečaj DSD-a i planiranja terapije kojim se želi pokazati cjelokupna vizija estetske i digitalne stomatologije, kao i korak-po-korak protokoli za efikasnu implementaciju u kliničkoj stvarnosti. Tečaj predstavlja opću viziju interdisciplinarnih zahvata, radni tijek i protokol zahvata. Upoznat ćete više kliničku i pojednostavljenu verziju DSD-a. Naučit ćete kako dizajn prenijeti na aktualnu terapiju koristeći različite smjernice za implantate, kirurgiju, ortodontski tretman ili CAD/CAM.
Također ćete saznati kako efikasnije dokumentirati postupke u vrhunskoj kvaliteti, kako dizajnirati na pojednostavljen način, te kako isti izvodljivo i jednostavno prenijeti u plan terapije i stvarnu terapiju. Fokusiramo se na ono što se događa izvan dizajna te na to kako osiguravamo da dizajn koji smo isplanirali završiti kao na lijepoj slici na kraju svakog slučaja, a sve to u protokolu korak-po-korak. Najvažniji koncept je osmijeh kao ekspresija emocije i kako isti utječe na pogled Smile-Designa. Objašnjenje pacijentove motivacije. Neuroznanost u pozadini donošenja odluke i percepcije ljepote.

 

Dr. Florin Cofar

je pohađao Sveučilište Victor Babes, Timisoara, gdje je diplomirao stomatologiju 2007. Postdiplomski studij je završio na NYU College of Dentistry i sudionik je Harvard Business School. Specijalizirao je estetsku interdisciplinarnu stomatologiju i usko surađuje s drugim respektabilnim stomatolozima na tom području, kao npr. Christianom Coachmanom, Ericom van Doorenom i Paulom Kanom. Međunarodni je predavač na području dentalne estetike, digitalne stomatologije, Smile Designa, a predavao je u više od 30 zemalja, uključuju ugledne akademije kao The American Academy of Cosmetic Dentistry i Brasilian Academy od Cosmetic Dentistry. Vodeći je stručnjak uglednih tvrtki u tom području: Ivoclar Vivadent, MIS, DSD, Planmeca. Poznat po svom videografskom radu u stomatologiji, autor je nekih od najpopularnijih videa na području stomatologije. Trenutno predaje diljem svijeta i pratkicira stomatogiju u svojoj ordinaciji u rumunjskoj Timisoari.

Slični postovi

Jednostavno i brzo do blistavog osmijeha! - Opalescence GO!

Jednostavno i brzo do blistavog osmijeha! - Opalescence GO!

Opalescence Go™ pločice za izbjeljivanje s tvorničkim punjenjem spajaju profesionalno izbjeljivanje s neusporedivom praktičnošću. Inovativne UltraFit folije jednostavno su prilagođene svakom osmijehu i spremne su za korištenje odmah nakon...

596
Novi samovezujući 3M Relyx Universal Composite Cement

Novi samovezujući 3M Relyx Universal Composite Cement

3M™ RelyX™ Universal Composite Cement je dvokomponentni sistem koji zadovoljava sve potrebe za jednofaznim samoljepljivim cementiranjem ili u kombinaciji s 3M™ Scotchbond™ Universal Plus Adhesiveom, adhezivnim dvofaznim cementiranjem zubnih...

1455
Opalescence Go: A Revolutionary Paradigm in Whitening

Opalescence Go: A Revolutionary Paradigm in Whitening

Never a “me too” brand, Opalescence has, from the beginning, sought out new, different, and better ways to make whitening faster, more effective,...

983

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.