Novi samovezujući 3M Relyx Universal Composite Cement

1453
Novi samovezujući 3M Relyx Universal Composite Cement

3M™ RelyX™ Universal Composite Cement je dvokomponentni sistemkoji zadovoljava sve potrebe za jednofaznim samoljepljivim cementiranjem ili u kombinaciji s 3M™ Scotchbond™ Universal Plus Adhesiveom, adhezivnim dvofaznim cementiranjem zubnih zamena.
Dolazi u obliku univerzalnog šprica za samostalno mešanje u četiri postojane nijanse. Njegove prednosti uključuju jednostavno čišćenje viška cementa, visoku čvrstoću vezivanja u obe metode polimerizacije i odsutnost postoperativne osjetljivosti.

Kada se koristi sam, kao jedna komponenta, ReyX Universal Composite Cement osigurava izvrsnu vezu s cirkonijem, metalom, enamelom i posebno dentinom. Većina slučajeva može se tretirati samostalno, bez dodatnog lepila ili temeljnog premaza. U kombinaciji sa Scotchbond™ Universal Plus lepilom omogućuje lepljenje na staklokeramiku i dodatno ojačava spoj s ostalim podlogama.


How to self adhesive cementation

3M™ Scotchbond Universal Plus Adhesive je poboljšana verzija Scotchbond Universal Adhesive. Koristi se u svim tehnikama pripreme površine za lepljenje - totalno jetkanje, selektivno jetkanje ili samojetkanje. Njegov rendgenski kontrast smanjuje mogućnost krive interpretacije u vidu sekundarnog karijesa ili rubne fisure. Također je univerzalni primer za sve restaurativne materijale. RelyX Universal Composite Cement i Scotchbond Universal Plus Adhesive čine pravi dvokomponentni sistem. Dvije komponente zajedno čine čitav proces cementiranja, što olakšava rad, štedi materijal, smanjuje mogućnost greške i pridonosi standardizaciji procesa.

 

  • Higijenski špric koja štedi istiskivanje cementa i smanjuje plastični otpad
  • Jednostavno čišćenje viška cementa
  • Vrhunska veza dentina
  • Visoka estetika sa četiri nijanse

PREUZMITE BROŠURU

↓ Brošuru možete preuzeti ispunjavanjem obrasca ↓

  Obrazac za brošuru:

Slični postovi

Jednostavnost osnažena učinkom -  RelyX™ U200 Automix

Jednostavnost osnažena učinkom - RelyX™ U200 Automix

RelyX™ U200 Automix je najnovija generacija svjetski klinički dokazanog samovezujućeg cementa.

2614
Držite se inovacija: 5 prednosti modernih univerzalnih sustava ljepila

Držite se inovacija: 5 prednosti modernih univerzalnih sustava ljepila

Od dodatnog radiopacitete do mogućnosti zatvaranja dentina zahvaćenog karijesom, moderna univerzalna ljepila dolaze s nizom proceduralnih prednosti. Vrijeme je da ponovo otkrijete univerzalne adhezive i naučite o njihovim prednostima koji ste...

1066
5 novih načina da iskoristite najviše iz vaših samomiješajućih štrcaljki

5 novih načina da iskoristite najviše iz vaših samomiješajućih štrcaljki

Preferirani način korištenja kompozitnih cemenata je upravo postao bolji. Otkrijte samomiješajuću štrcaljku koja ne samo da smanjuje materijalni i plastični otpad, već je i više ergonomičnija, higijenska i lakša za korištenje. Za...

793

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.