BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

3287
BORA LK TURBINA ZA MULTIFLEX ADAPTER-najbolje od Bien Air tehnologije

Turbine Bora LK su nevjerojatno lagani i precizni instrumenti. Za proizvodnju turbina, tvrtka Bien Air je inspiraciju tražila u najzahtjevnijim sektorima dizajna kao što je zrakoplovstvo ili jedrenje.


Ove turbine su nevjerojatno moćne i pouzdane, jer uključuju najnoviju tehnologiju tvrtke Bien Air. One također jamče savršenu higijenu zahvaljujući nepovratnom ventilu i savršenom raspršivanju zahvaljujući trima mlaznicama. One osim toga posjeduju „Cool Touch“ gumb koji značajno smanjuje pregrijavanje turbine.


Nove Bora LK i Prestige LK turbine tvrtke Bien-Air posjeduju besprijekornu kompatibilnost s MULTIflex® Kavo® adapterima za brzo spajanje. Snažne, robusne i pouzdane, Bora i Prestige turbine posjeduju najbolje od Bien-Air tehnologije. One jamče besprijekornu higijenu zahvaljujući nepovratnom ventilu za vodu zajedno sa zatvorenim sustavom glave. Nadalje, savršeno raspršivanje osigurano je s odvojenim mlaznicama za zrak/vodu Accu-Spray. Također su opremljene s tipkom Cool Touch koja ograničava pregrijavanje. Ultra lagana ručica od karbonskih vlakana na modelima Blackline osigurava ugodno držanje i neusporedivu otpornost na trošenje.

Bora turbine su savršeno opremljene za širok raspon restaurativnih radova, a izvrsno rukovanje i lakoća koje nude Prestige turbine i njihova kompaktna glava zaista ih razdvajaju od konkurentskih proizvoda.
 

Karakteristike – Bora LK:

  • Snaga (W): 17
  • Mlaznice: 2 x 3 odvojene
  • Razina buke (dBa): 59
  • Promjer glave (mm): 12,6
  • Veličina glave (mm): 14,5 (22,6 sa svrdlom od 19 mm)
  • Brzina rotacije (okr/min): 320 000
  • Svjetlo: LED
  • Intenzitet svjetla (klux): Oko 17
  • Keramički kuglasti ležajevi: Da
  • Težina (g): 72
  • Adapter Multiflex®: LED
  • Jamstvo: 2 godine
  • Reference: Bora LK 1600732-001



 

BORA BEZVREMENSKA PREZICNOST

Svaka evolucija serije Bora i Prestige utjelovljuje Bien-Airovu mikro preciznu tehnologiju usmjerenu korisniku. Impresivna centriranost svrdla, sigurno hlađenje operativnog mjesta i gotovo savršena raspodjela težine samo su tri stvari s velikog popisa performansi i značajki od kojih imate koristi. S najkompaktnijom glavom serije Prestige, iznenađujućom lakoćom pristupate teško dostupnim područjima u stražnjem dijelu usta. Nadmašite visoke standarde koje ste sebi postavili s dokazanom stručnošću i kvalitetom ove napredne serije. 
 

 TEHNOLOGIJA

  • Accu-ChuckTM mehanizam za zaglavljivanje svrdla i rotacijski pogon

Ovaj dokazani sustav za zaglavljivanje svrdla i uklanjanje vibracija jamči optimalnu stabilnost i preciznost, bez obzira na brzinu okretanja. Bien-Airov Soft Push TM gumb omogućuje brzo i jednostavno otpuštanje svrdla.

  • 3 odvojena Accu-Spraya s dualookTM LED rasvjetom

Ovaj ultraprecizni sustav za raspršivanje sastoji se od tri odvojena mlaza zraka i vode koji pružaju sveobuhvatno hlađenje svrdla i operativnog mjesta. U kombinaciji s LED svjetlom i dva dualookTM višedijelna optička staklena vodiča zajamčena je neometana intraoralna vidljivost iz širih kuteva.

  • Cool TouchTM sigurnost

Pametno integrirana u gumb na glavi turbine, ova patentirana tehnologija protiv zagrijavanja dizajnirana je radi održavanja glave instrumenta na sigurnoj temperaturi, čime se značajno smanjuje mogućnost ozljede od opeklina kod pacijenta.

  • Sealed HeadTM kontrola kontaminacije

U kombinaciji s nepovratnim ventilom, ovaj mehanizam otporan na trošenje spriječava  da se oralne tekućine i drugi organizmi inflitriraju u glavu instrumenta, vodilice za vodu i terapijsku jedinicu. Time se izbjegava opasnost od unakrsne kontaminacije pacijenta i značajno se produžuje vijek trajanja kuglastih ležajeva.

  • Individualno izrađeni keramički kuglasti ležajevi

Bien-Airovi keramički kuglasti ležajevi otporni na habanje omogućuju produženi vijek trajanja i doprinose nizim razinama buke.

  • Slobodni pokreti

Sloboda kretanja za optimalnu radnu udobnost. Zahvaljujući jednostavnoj Unifix quick connect spojnici i sigurnosnom otpuštanju, kombinacija Bien-Air turbina/crijeva omogućit će ugodan svakodnevni rad.

ISPUNITE OBRAZAC
Preuzmite brošuru BORA LK TURBINA, i saznajte više informacijama o tehničkim podacima turbine.

  Forma za preuzimanje brošure:

Slični postovi

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

TORNADO X turbina velike brzine od Bien Air Dental-a

Accu-Spray s LED svjetlom Ovaj visoko precizni sustav je sastavljen od tri odvojena mlaza zraka i vode s čim se pruža sveobuhvatno hlađenje borera i mjesta rada. U kombinaciji sa Led svjetlom, intraoralna vidljivost je zagarantirana....

3378
Bien-Air Chiropro L implantološki sustav – povećajte svoja očekivanja

Bien-Air Chiropro L implantološki sustav – povećajte svoja očekivanja

Sa svojim unaprijed programiranim operativnim slijedom i racionalnom ergonomijom, Chiropro L je savršen partner za vaše implantološke i oralno kirurške zahvate. Chiropro L podržava 8 glavnih implantacijskih sustava na tržištu.

2510

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.