DWX-42W Plus: Projektirano da nadmaši vaša očekivanja

598
DWX-42W Plus: Projektirano da nadmaši vaša očekivanja

KVALITETA
Preciznost koju ste tražili

Nova glodalica DWX-42W Plus dizajnirana je da premaši vaša očekivanja. S bržim vremenom glodanja, dužim vijekom trajanja alata, novim CAM strategijama i jačim sistemom, čini glodanje potpuno sinteriranih cirkon blokova i hibridnih keramičkih materijala učinkovitijim i preciznijim nego ikad prije.

SVESTRANOST
Proizvodnja individualnih abutmenta kod Vas

Uparen sa sistemom za glodanje abutmenta AK-1, DWX-42W nudi cjelovito rješenje za glodanje abutmenta po narudžbi od titanskih pločica koje proizvode popularni proizvođači kao što su DESS, NT-Trading, MEDETiKA® i GeoMedi. Prilagođene titanske abutmente lako je proizvesti s pomoću DWX-42W i AK-1 sistema za glodanje abutmenta. Prebacite se s glodanja staklo-keramike na proizvodnju individualnih abutmenta za nekoliko minuta, izbjegavajući gnjavažu vezanu uz outsourcing čineći proizvodni proces bržim, praktičnijim i isplativijim nego ikad.

UČINKOVITOST
Glodajte više restauracija odjednom   

DWX-42W može istovremeno glodati do tri keramička bloka. Možete povećati Vašu produktivnost s DGSHAPE adapterom za više pozicija (ZV-42W, prodaje se zasebno). Multi-Pin Clamp drži do šest keramičkih blokova, povećavajući kapacitet Vaše glodalice i povećavajući učinkovitost vašeg radnog procesa.

PERFORMANSE
Nevjerojatno brz izlaz

Najnoviji DGSHAPE-ov stroj za mokro glodanje ima novo, izdržljivo vreteno i zahtjeva samo 2 bar-a kompresivnog zraka, čime se eliminira potreba za zasebnim zračnim kompresorom. Također nudi višestruke tehnike glodanja za ubrzavanje proizvodnje za sve stomatološke primjene. Glodajte do tri restauracije istovremeno za brže vrijeme izrade ili dodajte opcionalni adapter s više blokova za glodanje do šest restauracija odjednom. Odaberite više alata za izradu visokokvalitetnih krunica, ljuskica, malih mostova, inleja, onleja i krunica učvršćenim vijcima.

RAD I ODRŽAVANJE
Pojednostavljena proizvodnja i nadzor uređaja

Uključeni softver VPanel pruža cjelovito rješenje koje besprijekorno kombinira održavanje i kontrolu performansi. Upotrijebite VPanel upravljanje glodalicom bez potrebe da operater bude stacioniran u blizini. Pratite korištenje alata i postavite obavijesti kako biste znali kada su poslovi glodanja obavljeni, operacije dovršene ili kada je došlo do greške. Pratite do četiri uređaja za glodanje s jednog računala te obavljajte i pratite sve operacije održavanja putem korisničkog VPanel-a.

Slični postovi

Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Upoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Platforma za ispis male veličine koja koristi LCD tehnologiju nudi kompletan radni protokol u kombinaciji s novim NextDent Wash&Cure za naknadnu obradu. Ovaj pouzdani protokol pruža rješenje jednostavno za korištenje za 3D ispis s rezultatima...

1753
DMP Flex 200 - Profesionalni I precizni metalni 3d pisač s laserskim izvorom od 500w

DMP Flex 200 - Profesionalni I precizni metalni 3d pisač s laserskim izvorom od 500w

S većom zapreminom izrade od DMP Flex 100 (140 x 140 x 115 mm [5.51 x 5.51 x 4.53 inča]) i laserskim izvorom od 500W, ovaj metalni 3D pisač dovodi do smanjenih troškova po komadu i dovodi do bržeg vremena isporuke. Njegova sposobnost tiskanja s...

617
DWX-4 Mali otisak, moćno rješenje

DWX-4 Mali otisak, moćno rješenje

Dovoljno malen da stane u uske prostore i dovoljno snažan da drži korak s većim CAD/CAM uređajima za glodanje, DWX-4 olakšava prijelaz s analognog na digitalni tijek rada. Ovaj 4-osni uređaj za zubno glodanje nudi napredne značajke uključujući...

291

Komentari

Napiši komentar
Web-stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa, rad sa značajkama društvenih medija i za analizu prometa na web stranici. Pojedinosti potražite u gumbu "Prikaži detalje".
Web stranica koristi kolačiće za personaliziranje sadržaja i oglasa prikazanih na web mjestu.